Head & Shoulders

Head and Shoulders bekjemper effektivt flass og etterlater håret sunt og glansfullt. Les mer om Head and Shoulders her!

21 Produkt(er)

Head and Shoulders - den beste løsningen for hodebunnen din

I dagens travle hverdag kan det være en utfordring å finne riktig pleie for hår og hodebunn. Med så mange sjampoer på markedet kan det være vanskelig å bestemme seg for hvilken som er best for deg. Head and Shoulders er kjent for sin ekspertise innen hårpleie og er den foretrukne løsningen for mange.

Hva gjør Head and Shoulders unikt?

Head and Shoulders begynte som et ønske om å bekjempe flass og hodebunnsproblemer. Men med tiden har det utviklet seg til å bli mye mer enn det. Det handler om selvtillit, styrke og å føle seg vel i sin egen hud.

I flere tiår har Head and Shoulders vært synonymt med flassbekjempelse og sunt hår, og mange andre flassjampoer lover å bli kvitt flass, men Head and Shoulders går et skritt videre. Head and Shoulders er formulert med avanserte ingredienser som angriper årsaken til flass ved roten, slik at håret blir skinnende og flassfritt.

I tillegg til å bekjempe flass er Head and Shoulders også formulert for å gi næring til håret. Ved regelmessig bruk får du et sunnere, sterkere og mer glansfullt hår som ser flott ut og føles mykt. Så uansett om du har krøllete, glatt, tykt eller tynt hår, kan Head and Shoulders være løsningen for deg. Når du velger din favorittsjampo fra Head and Shoulders, kan du velge en sjampo som er spesielt tilpasset din hodebunn.Hvordan skal Head and Shoulders brukes?

For best mulig resultat er det viktig å påføre sjampoen riktig. Fukt håret, påfør en passende mengde sjampo og masser den inn i hodebunnen med fingertuppene. Skyll grundig. Gjenta prosessen om nødvendig. Mange liker å vaske håret to ganger for å få det helt rent.

Uansett hårtype eller behov kan Head and Shoulders gi deg den pleien du fortjener. Gjør deg selv en tjeneste og prøv det selv for å se forskjellen.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.