Hairburst

Hairburst har utviklet alt fra sjampoer til hårvitaminer til vippeserum med ett formål: å fremme sunnere, lengre og fyldigere hårvekst. Hairburst er derfor det perfekte valget hvis du vil ha sunnere og lengre hår. Les mer om Hairburst her!

19 Produkt(er)

Oppnå sunnere og sterkere hår med Hairburst

Er du lei av ditt flate, tynne hår som ryker raskt og ønsker mer volum og styrke? Hairburst har utviklet alt fra sjampo og hårvitaminer til vippe- og brynserum med fokus på å fremme sunnere, lengre og fyldigere hårvekst. Hårpleieproduktene og vitaminene er beriket med ingredienser som motvirker og reverserer hårtap og bidrar til å gjenvinne både styrke og volum i håret.

Hva forårsaker hårtap?

Selv om du mest sannsynlig ikke er klar over det, feller du mellom 50 og 100 hår om dagen, noe som er helt normalt. Det er imidlertid ikke unormalt at du i perioder av livet ditt vil oppleve at du mister mer hår enn vanlig. Årsakene kan være mange, men typisk vil det vare i en kortere periode og deretter gå tilbake til det normale.

Noen av årsakene til økt hårtap kan imidlertid være:

  • Hormonelle endringer
  • Stress
  • Infeksjoner
  • Autoimmun sykdom (alopecia)
  • Graviditet
  • Arvelighet
  • Noen typer medisin

De fleste menn og kvinner, uansett alder, kan bli ekstremt frustrerte når de oppdager at håret langsomt begynner å bli tynnere og falle av – men heldigvis kan Hairburst gjøre noe med det!

Vitenskapen bak Hairburst

Hair Burst har spesialisert seg på å utvikle hårpleie- og stylingprodukter som fremmer hårvekst og resulterer i sunnere og mer velstelt hår. Enten det er Hairburst Hair Vitamins eller Hairburst Shampoo for lengre og sterkere hår, er hårpleieproduktene vitenskapelig formulert og inneholder en effektiv blanding av essensielle vitaminer og mineraler som håret ditt vil elske. Nøkkelingrediensene i hårvitaminene fra Hairburst er f.eks. biotin, selen og sink, som nettopp bidrar til vedlikehold av normalt hår og hud.

Bredt utvalg – fra hårvitaminer til sjampo til vippe- og brynserum

Hos Med24.no tilbyr vi et bredt utvalg av de deilige og nærende hårpleieproduktene fra Hairburst. Vårt sortiment inneholder blant annet:


Hairburst Shampoo for Longer & Stronger Hair

Med sin nærende formel hjelper Hairburst Shampoo for Longer & Stronger Hair å forhindre hårtap samtidig som den skaper et optimalt miljø for bedre hårvekst. Hairburst Shampoo for Longer & Stronger Hair er bl.a. beriket med hydrolysert hveteprotein, som enkelt trenger inn i hårstrået og har evnen til å tiltrekke seg og holde på fuktighet og gir håret ekstra fylde, løft og volum.

Hair Burst Lash & Brow Serum

Hairburst Lash & Brow Enhancing Serum inneholder kraftige og næringsrike ingredienser som rødkløverekstrakt, natriumhyaluronat og castorolje, som vil forsterke og optimere dine tynne, korte eller sparsomme bryn og vipper.

Hairburst Healthy Hair Vitamins

De populære hårvitaminene fra Hairburst er utviklet med ingredienser som er essensielle for å opprettholde sunn hårvekst og forhindre hårtap, slik at du oppnår drømmeutseendet og lengden. Noen kunder kan se resultater på så lite som to uker!


Ønsker du å styrke og pleie håret ditt og forhindre hårtap? Kjøp de deilige hårpleieproduktene, hårvitaminene og serumene fra Hairburst hos Med24.no. Alltid enkel og rask levering.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.