Krølltang

Finn den beste krølltangen for håret ditt, enten du har tynt, tykt, langt eller kort hår. Hoss os kan du finne krølltenger fra bl.a. HH Simonsen og Remington.

Lær mer om krølltang | Finn den beste krølltangen | Guide til krølltang

26 Produkt(er)

Krølltang for vakker og sunn styling av håret ditt

Krølltangen er et fantastisk stylingjern som kan gi deg vakre lokker med slitesterke krøller som passer til enhver anledning. Med en krølltang kan du style håret akkurat slik du vil. Liker du store, myke, faste, naturlige eller små krøller? Det er mange alternativer, og valget er ditt!

En rask og effektiv krølltang er uunnværlig slik at du enkelt og greit kan gjøre deg klar til å gå ut døren. Derfor har vi hos Med24.no et stort utvalg av gode og billige krølltenger som forvandler håret ditt på et blunk. Kanskje du trenger en ny krølltang, eller alltid har drømt om store, myke krøller – ikke nøl, for en krølltang er enkel å bruke og kan redde enhver dårlig hårdag.

Du har sikkert hørt om de skadelige effektene en krølltang kan ha på håret ditt, men hos Med24.no kan du finne en mengde flotte krølltenger med keramisk belegg som beskytter håret ditt. Da slipper du å bekymre deg for slitt og krusete hår! Ønsker du ekstra varmebeskyttelse kan du prøve produkter med heat protection. De keramiske krølltengene beskytter ikke bare håret ditt, de etterlater det også med en skinnende finish.


Hvilken krølltang bør du velge?

Det finnes et hav av forskjellige krølltenger, så vi forstår at det kan være vanskelig for deg å finne den beste krølltangen for håret ditt. Hos Med24.no kan du finne en krølltang for alle hårtyper og stiler. Vi har krølltang til:

 • Små krøller
 • Myke krøller
 • Store krøller
 • Korkestrekkere
 • Løse krøller / bølger
 • Langt hår
 • Kort hår
 • Tykt hår
 • Tynt og fint hår

Krøllene varierer avhengig av størrelsen på krølltangen din, og er du i tvil om hvilken størrelse du skal velge, les med her.

Hvis du vil ha store og myke krøller, må du legge til en tykk krølltang med stor diameter på 25 mm eller 38 mm i handlekurven. Hvis du er mer til små og faste krøller, så er en tynn krølltang med en diameter på 19mm eller 13mm det beste valget for deg – disse er også ideelle for deg som leter etter en krølltang for kort hår. Du kan også prøve curlers, som i likhet med krølltangen gir deg vakre og slitesterke krøller.

Hvis du elsker å eksperimentere med håret ditt og prøve nye stiler, bør du kjøpe en krølltang med forskjellige størrelser, som kan lage både store, naturlige bølger og små krøller. Med en kjegleformet krølltang slipper du å ha mer enn en krølltang i forskjellige størrelser liggende i skuffen.

Hvilken krølltang som er best og lettest for deg og håret ditt avhenger av resultatene du er ute etter, men uansett hvilken krølltang du velger, vil du oppleve krøller som holder formen – spesielt hvis du avslutter med en hårspray.

Remington

Remington er et merke av høy kvalitet som bl.a. tilbyr elektriske krølltenger og krølltang for både kort og langt hår. Med vårt brede utvalg av Remington krølltenger kan du enkelt finne en god krølltang som lager vakre krøller. Prøv for eksempel:

 • Remington Pro Big Curl Krølltang CI5538 – en krølltang for store krøller 38mm
 • Remington Pro Spiral Curl Krølltang CI5519 – 19 mm trommel for små fine krøller i for eksempel kort hår
 • Remington Pro-Sleek & Curl – en rettetang og krølletang i én

Flere av Remingtons krølltenger er best i test, og derfor kan vi anbefale Remington på det varmeste – her er det stort potensiale for å finne ditt favoritt-stylingverktøy.

I vårt utvalg finner du også flotte HH Simonsen krølltenger, som er av beste dansk kvalitet og gir et vakkert profesjonelt utseende.


Guide – hvordan brukes en krølltang?

Hos Med24.no vil vi veilede deg om hvordan du bruker en krølltang, slik at du er 100 % klar for vellykkede, slitesterke og vakre krøller når krølltangen leveres på døren.

 • Still inn temperaturen på krølltangen slik at den passer best til håret ditt og ønsket styling
 • La krølltangen varmes godt opp – vi har krølltenger som når ønsket temperatur på bare 15-30 sekunder!
 • Pass på at håret er tørt før du begynner å krølle med krølltangen
 • Påfør heat protection slik at håret blir ekstra beskyttet mot varmen fra krølltangen
 • Del håret i seksjoner – små seksjoner for små, stramme krøller og større seksjoner for store, myke krøller
 • Sno håret rundt krølltangen og vent noen sekunder – tiden avhenger av hvor store seksjonene er
 • La krøllene avkjøles helt og avslutt med en hårspray så krøllene holder hele dagen

Vil du lese mer om hvordan du bruker en krølltang? Hopp inn på en spesifikk krølltang som vekker din interesse – her har vi beskrevet hvordan hver enkelt krølltang skal brukes.


Finn den beste krølltangen på nett hos Med24.no, hvor det vil være jevnlige tilbud slik at du enkelt og billig kan finne krølltangen som passer ditt hår og dine behov. Få vakre krøller med vår hjelp!


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.