Hårspray

Hårspray er et fantastisk stylingprodukt som kan hjelpe deg med å skape den perfekte frisyren. Ved å bruke hårspray kan du få en holdbar og vakker frisyre som holder hele dagen. Les mer om hårspray her!

86 Produkt(er)

Hårspray – en guide til det perfekte håret

Hårspray er et viktig produkt for deg som ønsker å vedlikeholde frisyren din og gi håret ekstra volum og glans. Med riktig påføring og valg av hårspray kan du fremheve hårets naturlige skjønnhet og få selvtillit til å møte dagen med stil.

Hårspray er et stylingprodukt som er designet for å style og fiksere frisyren din, slik at du kan holde håret på plass og tilføre volum, glans og tekstur. Hårspray har vært en del av skjønnhetsrutinene siden midten av 1900-tallet og er fortsatt populær for sin evne til å skape og vedlikeholde frisyrer.

Hårspray er et must for alle som ønsker en frisyre som holder hele dagen.Hvordan fungerer hårspray?

Når du sprayer hårspray på håret, danner det en tynn film som dekker hvert enkelt hårstrå og bidrar til å holde dem på plass slik at de ikke floker seg. De fleste hårsprayer inneholder polymerer som binder seg til håret og gir hold, og løsemidler som gir en fin fordeling ved påføring og rask tørking.

Noen hårsprayer har også varmebeskyttelse i seg og kan motvirke statisk elektrisitet og fuktighet som ofte forårsaker frizz.

Bruk og tips

Når du bruker hårspray, er det viktig å holde sprayen i en avstand på ca. 20 cm fra håret for å fordele hårsprayen jevnere og unngå at produktet bygger seg opp i et bestemt område. For best resultat bør du spraye i en kontinuerlig bevegelse og la produktet tørke helt før du tar i håret. Her er noen tips for å få mest mulig ut av hårsprayen:

  • For ekstra volum bøyer du hodet fremover og sprayer hårsprayen ved røttene.
  • For å gi tekstur kan du krølle eller vri små deler av håret og spraye lett.
  • For et sterkt hold sprayer du et lett lag hårspray over hele frisyren når du er ferdig med stylingen.

Valg av hårspray

Når du skal velge hårspray, er det viktig å ta hensyn til hårtype og stylingbehov. Det finnes ulike typer hårspray avhengig av hvor mye hold du ønsker:

  • Lett hold: Ideell for naturlige looks og for å temme flyaways.
  • Middels hold: Bra til hverdagsfrisyrer og for å opprettholde løse krøller og bølger.
  • Sterkt hold: Perfekt for oppsett og frisyrer som krever maksimal kontroll.

Hårspray er et grunnleggende produkt i enhver samling av stylingprodukter. Finn den hårsprayen som passer perfekt til deg i vårt sortiment med ulike dufter, ulikt hold-nivå og av veganske eller varmebeskyttende alternativer.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.