Rettetang

Vi har rettetanger av kvalitet fra bl.a Remington og HH Simonsen, slik at du kan finne den beste rettetangen til håret ditt. Les mer om rettetang og lær hvordan du krøller håret med en rettetang her:

Styling med rettetang | Finn den beste rettetangen | Krøller med rettetang

14 Produkt(er)

Vakker og glansfull styling med rettetang

Står håret ditt ut i alle retninger når du våkner om morgenen, eller er du lei av å gå med krøllene dine hver eneste dag? Da er en rettetang det perfekte stylingjernet for deg. Rettetangen kan raskt og effektivt forvandle morgenhåret og ville krøller til et vakkert og glatt utseende – fra nå kan du si farvel til bad hair days!

Det fine med en rettetang er at det er mange stylingalternativer. Med en god rettetang ved din side kan du ikke bare rette ut håret og skape enkle looks. Du kan også lage myke krøller med rettetangen, naturlige bølger eller vakre korketrekkere.

Rettetang med keramiske plater

Glansfull styling er også et av de mange alternativene du har med en rettetang. En rettetang med keramiske plater beskytter håret, og dersom rettetangen har et avansert keramisk belegg sørger den også for et frizz-fritt resultat som etterlater håret skinnende og mykt. Så hvis du sliter med tørt hår eller ønsker å beskytte håret mot varmen, bør du gå for en god rettetang med keramiske plater.

For ekstra beskyttelse av håret kan du også bruke heat protection som du fordeler i håret før du bruker et stylingjern. Dette beskytter mot de høye temperaturene som ellers kan være skadelige for håret.

Rettetang i vått hår

Du bør aldri bruke rettetangen i vått hår, da du risikerer å skade håret ekstra mye. Vi kjenner alle til lyden av hår som blir svidd, og det er ikke en god lyd! Så husk alltid å vente til håret er helt tørt før du bruker en rettetang. Du kan for eksempel tørke håret med en god og effektiv hårføner!


Hvilken rettetang er best?

Å velge den beste rettetangen kan virke som en umulig oppgave når utvalget er så stort. Derfor vil vi gi deg tips for å finne den beste rettetangen til håret ditt, enten du har tykt hår, krøllete hår eller kort hår.

For deg med tykt hår

Når du skal finne den beste rettetangen for tykt hår, er det viktig at stylingjernet kan stilles på høye temperaturer og at de keramiske platene fordeler varmen jevnt. Fordelen med dette er at du kan dele håret i større seksjoner, selv om det er tykt. Hvis varmen i rettetangen din ikke fordeles jevnt, vil du oppnå best resultat ved å dele håret i mindre seksjoner.

For deg med krøllete hår

For krøllete hår er det beste valget også å kjøpe en rettetang som kan stilles til høye temperaturer. Samtidig bør du også velge en bred rettetang for krøller, da de brede keramiske platene effektivt kan rette ut en større del av håret samtidig. Det keramiske belegget beskytter håret mot den høye varmen som trengs for å rette opp krøllene.

For deg med kort hår

Hvis du har kort hår, skal du ikke røves fra de vakre lookene som en god rettetang kan skape. En smal rettetang med tynne plater er genialt for ditt korte hår, da de tynne platene lettere kan nå hodebunnen uten at du trenger å frykte brente fingre. En smal rettetang er ikke bare perfekt for kort hår – den er også en god rettetang for pannelugger.

Rettetang hos Med24.no

Hos Med24.no finner du et stort utvalg av gode rettetanger fra Remington, som er av beste kvalitet. Flere av Remington rettetangene har digitalt display slik at du kan justere temperaturen etter håret ditt og dine behov. Mange av de gode rettetangene fra Remington har også en dreibar snor, og egner seg også ideelle som reiserettetang, da de er utstyrt med global spenning. Blant utvalget finner du:

 • Remington Ceramic Straight rettetang
 • Remington PRO Ceramic Ultra rettetang
 • Remington Shine Therapy rettetang

Remington har også en rettetang og krølltang i én, Remington PRO-Sleek & Curl Straightener, som er designet for å både rette ut og krølle håret ditt.

I vårt utvalg finner du også HH Simonsen rettetang og en trådløs rettetang fra Beurer som passer perfekt til din neste tur.


Guide: Hvordan lager man krøller med rettetang?

Som tidligere nevnt kan du enkelt lage krøller med rettetang, og har du en god rettetang er det enkelt og greit å krølle både langt, tykt og kort hår. Du kan både lage:

 • Korketrekkere med rettetang
 • Bølger i håret med rettetang
 • Myke krøller med rettetang
 • Faste krøller med rettetang

Vil du ha små, faste korketrekkere bør du bruke en smal rettetang, og vil du heller ha myke krøller og naturlige bølger er en bred rettetang det du bør gå for.

Lær hvordan du lager krøller med en rettetang:

 • Fordel heat protection i håret ditt
 • Del håret i seksjoner – jo mindre seksjoner, jo mindre krøller
 • Vri rettetangen skrått loddrett nedover og plasser den ved roten av håret
 • Vri stylingjernet 180 grader mot deg og flytt det forsiktig ned gjennom håret
 • Avslutt med en hårspray slik at krøllene varer hele dagen

Hvis du trenger å se hvordan du lager krøller med rettetang, kan du finne et hav av forskjellige videoer på YouTube.


Få deg en splitter ny rettetang av kvalitet fra Med24.no, slik at du kan få skinnende og stylet hår i hverdagen. Vår raske levering sørger for at du kan få vakkert hår uten å vente lenge.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.