Hårføner

Med vårt store utvalg av gode hårfønere fra bl.a. Remington og HH Simonsen, kan du få tak i den beste hårføneren som passer perfekt til dine behov og ønsker.

Et uunnværlig stylingverktøy | Bruk av hårføner | Den beste hårføneren

29 Produkt(er)

Hårføner – uunnværlig stylingverktøy for vakkert hår

Hvis du er lei av å sove med vått hår eller gå på jobb med våte lokker, så er en hårføner det perfekte stylingjernet for deg. Hårføneren, som også kalles en føner, tørker håret raskt og effektivt, og sørger for at du går ut døren hver dag med vakkert og velstelt hår.

En god hårføner er uunnværlig, derfor har vi hos Med24.no et stort utvalg av gode og billige hårfønere som gir deg akkurat de resultatene du ønsker. Har du ikke hårføner ennå, eller trenger stylingjernet ditt en oppgradering? Ikke nøl, for med en effektiv og pleiende hårføner trenger du ikke lenger slite med vått, tungt og trist hår.


Guide for bruk av hårføner

Å bruke en hårføner er superenkelt! Du stiller inn ønsket temperatur og hastighet, og så er stylingjernet klart til bruk. Bruk den etter dusjing for å tørke håret raskt.

Visste du at en hårføner ikke bare trenger å tørke håret? Hvis stylingjernet ditt er utstyrt med forskjellig tilbehør, kan du feste disse og style håret. Tilbehør som følger med hårføneren din kan for eksempel være en konsentrator, som brukes til å rette ut håret og skape bevegelse i luggen din. Hårføneren din kan også utstyres med en diffuser, som i stedet skaper volum og naturlige krøller.


Den beste hårføneren for håret ditt

Det finnes mange forskjellige hårfønere tilgjengelig, så vi forstår at det kan være vanskelig å velge den beste hårføneren. Hos Med24.no har vi et bredt utvalg av gode hårfønere som passer ditt hår perfekt:

 • Hårføner med diffuser
 • Hårføner/Airstyler for krøller
 • Hårføner med børste
 • Billig hårføner
 • Mini hårføner – perfekt som reisehårføner
 • Stillegående hårføner
 • Kraftig hårføner
 • Hårføner med ionteknologi
 • Hårføner med kald luft

Nedenfor kan du lære mer om de mange forskjellige hårfønerne, slik at du kan ta det beste valget for deg og ditt hår.

Stillegående design

En stillegående hårføner er gull verdt når du skal tørke håret tidlig om morgenen uten å vekke opp hele huset. Selv når du må gjøre deg klar for en fest med vennene dine, er et relativt lydløst design genialt – slik at du kan le og snakke uten forstyrrelser!

Hvis en stillegående hårføner høres ut som noe for deg, er det ev. følgende design du bør legge til i handlekurven din:

 • Remington Shine Therapy Dryer
 • HH Simonsen XS Dryer

Reisevennlige hårfønere

Mangler du hårføner når du er på ferie? Det trenger du ikke lenger, for med en liten og kompakt hårføner kan du alltid ta med deg stylingjernet på reisen. Og heldigvis trenger du ikke kutte ned på kvaliteten bare fordi du går ned i størrelsen.

Om du har lov til å ha med deg hårføneren i håndbagasjen avhenger av hvor du skal reise. Som utgangspunkt kan du gjerne ta med reisehårføneren i håndbagasjen, men når du reiser til f.eks. USA kan det imidlertid være andre regler, da sikkerheten er ekstra streng. Er du i tvil om du kan ta med deg hårføneren på din kommende reise, kan du alltids kontakte flyselskapet og finne ut mer.

Voluminøs styling med diffuser for hårføner

Med en diffuser til hårføneren din åpner det seg et hav av stylingsmuligheter – du kan lage naturlige og myke krøller, skape stort volum og unngå krusete hår. Du kan både bruke en diffuser hvis du har naturlige krøller du ønsker å fremheve, eller om du vil skape en voluminøs og bølget look i ditt ellers så rette hår. Flere av hårfønerne som du finner på denne siden kommer med diffuser, og har du ikke diffuser til hårføneren din kan du heldigvis kjøpe en universal diffuser som passer til flere ulike modeller.


Remington

Remington er et skjønnhetsmerke med kvalitetsprodukter som gjør styling av håret til en lek. De tilbyr hårfønere som effektivt tørker håret, etterlater det mykt og velstelt, samt lar deg velge mellom flere varme- og hastighetsinnstillinger. Prøv for eksempel:

 • Remington Silk hårføner
 • Remington Pro-Air hårføner 2200w
 • Remington Compact hårføner

Blant våre stylingverktøy fra Remington finner du også Remington Volume & Curl Airstyler, som både styler og tørker håret ditt. Med Airstylers 4-i-1 verktøy kan du både rette håret, lage store krøller og naturlige bølger, samt gi volum til håret.

Vårt utvalg av hårfønere inkluderer også gode og effektive hårfønere fra HH Simonsen. Deres produkter er av høy kvalitet og etterlater håret vakkert og velstelt.


Finn den perfekte hårføneren til ditt hår og dine behov fra vårt store utvalg på Med24.no! Vi har rask levering slik at du slipper å vente lenge før du kan få fantastisk stylet hår med din splitter nye hårføner.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.