Gillette

Hos Med24.no finner du et stort utvalg av Gillette, heriblant de populære seriene Gillette Venus og Gillette Fusion. Utforsk hele utvalget av Gillette razors, Gillette barberblader og Gillette engangsskrapere.

Populære Gillette-serier | Gillette engangsskrapere | Gillette barberblader | Gillette barberskum

57 Produkt(er)

Bak om Gillette

Gillette har i mer enn 100 år levert fantastiske og innovative løsninger til menn og kvinner i alle aldre. Babergiganten er et av verdens førende merker innenfor barbering, og har i dag mange forskjellige linjer med barbermaskiner, engangsskrapere og barberskum. Du kjenner helt sikkert Gillette logoen som er å finne i mange norske hjem.

Det er ikke uten grunn at Gillette en av de mest kjøpte merker innenfor barbering. Alle produkter har nemlig vært igjennom utallige tester, så kvaliteten er høy og designet er brukervennlig. Med en Gillette barberskraper, er du garantert en sikker og presis barbering - også når det skal gå fort!

Hvis du ønsker du en sikker og behagelig barbering, kan du trygt investere i en barberskraper fra Gillette. Det store utvalget av produkter gir deg mulighet for å velge akkurat den skraperen eller barbermaskinen som passer perfekt til deg. Hos Med24.no kan du løpende få gode tilbud på Gillette, så du kan spare penger på de lekre barberskraperne.


De mest populære Gillette-serier

Blant Gillettes mange, fantastiske serier er noen spesielt populære. Les alt om Gillette Fusion, Gillette Venus og andre populære serier fra brandet.

Gillette Fusion

De fantastiske produkter fra Gillette Fusion er utviklet spesielt til menn og deres behov for en tett og sikker barbering. Gillette Fusion skrapere har et funksjonelt design, som er velegnet til menn i alle aldrsgrupper og passer godt på din hud. Under barberingen kan du bruke en nærende og beroligende Gillette Shave Gel. Du kan også med fordel benytte en god aftershave etter barberingen for å passe ekstra godt på huden din.

Blant de mest populære Gillette Fusions produkter, finner du Gillette Fusion Proglide. Bladene fra Fusion Proglide er blant de mest avanserte i Gillettes sortiment, da de er utviklet med tynnere og finere design enn andre blader. De 5 tettsittende blader minsker presset på huden og reduserer irritasjon etter barbering. Gillette Fusion Power barberblader har patentert belegg på knivene og er perfekt til barbering i ansiktet.

Gillette Venus

Den ikoniske Gillette Venus-serien har i mange år vært kvinners fortrukne merke. De tette, skarpe blader er med til å gi en smertefri barbering med et enkelt strøk. Gillettes innovative tilgang har født nye teknologier som FLEXBALL teknologien, du finner i barberbladene fra Gillette Venus Swirl.

Vil du skåne huden mest mulig, kan du også benytte Gillette Venus Sensitive Barberhøvel, som med intensive fuktbånd gir en tett og glatt barbering. Denne Gillette Venus barberskraperen er den første til kvinner som har 5 blader, og er derfor blant de mest effektive skrapere til en tett barbering.

Gillette Skinguard

Redusér kontakten mellom kniv og hud med de skånsomme og effektive produkter fra Gillette Skinguard. De unike Gillette Skinguard Sensitive barberblader har en unik Skinguard stripe, som gjør skrapere velegnet til sensitiv hud. Når kontakten mellom kniv og hud minskes, kan du lettere holde huden fri for irritasjon og nupper, så resultatet blir glatt og elegant.

Bruker du Gillette Sensitive Barbergel med en høvel fra serien, kan du passe ekstra godt på din følsomme hud. Barbergelen virker kjølende og beroligende på irritert hud, samtidig med at den reduserer inngrodde hår og nupper etter barbering.


Gillette engangsskrapere

Du kan i mange tilfeller finne engangsskrapere innenfor Gillettes serier. En av de beste engangsskrapere er Gillettes bestselgende engangsskraper til menn, Gillette Sensor3. Du får 4 skrapere som er perfekte til en glatt og tett barbering uten irritert hud. Når du skifter ut skraperen ofte, unngår du at bladet blir sløvt og skittent, så du får røde nupper og et ujevnt resultat.

Gillette Venus3 Engangsskrapere har et hode som kan dreies, og en fuktgivende stripe så du enkelt kan barbere deg uten skum. Engangsskrapere er generelt velegnet til å ha med på farten, så du kan oppnå helt glatt hud på ferier eller weekendopphold.


Gillette barberblader

Kjøper du en skraper som skal brukes flere ganger, er det ingen grunn til å kaste den når bladet har blitt sløvt. Gillette selger nemlig alle de effektive og skånsomme barberblader hver for seg, så du kun skal skifte ut hodet på din barberskraper. Gillette Barberblader fås både til kvinner og menn, og du finner bl.a.:

  • Gillette Fusion Proglide barberblader
  • Gillette Fusion5 barberblader
  • Gillette Mach3 Turbo barberblader
  • Gillette Venus barberblader

Gillette barbergel og barberskum

Vil du ha det optimale ut av dine barberskrapere fra Gillette, kan du kombinere dem med et bløtgjørende og skånsomt barberskum fra Gillette. Produktet gjør hårene medgjørlige og kan nedbringe risikoen for røde nupper etter barbering.

Se hele utvalget av barberkremer, barberskum og barbergel


pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.