Kundeservice
0 varer
Kurv
Gibidyl Shampoo - 150ml
Gibidyl Shampoo - 150ml

Gibidyl Shampoo - 150ml

161,00 NOK
-7%
173,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 2-5 dager
Se fraktpriser her!
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Innhold
Anmeldelser

Gibidyl Shampoo - Shampooen, som får nytt hår å vokse frem.

Få sterkere og sunnere hår med bruk av Gibidyl Shampo.

Forskere fra det anerkjente franske Laboratory Dermscan har testet shampooen på både menn og kvinner, og resultatene viste at daglig bruk av Gibidyl  shampoo, stimulerer hodebunnen og får nye hårstrå til å vokse ut. Dette gjør håret tykkere og fyldigere, samtidig som tendensen til tynt hår motvirkes.

Gibidyl Shampoo inneholder en spesiell ekstrakt (Cosborg®-PGB / 25 ™) fra den anerkjente medisinske urten Ginkgo biloba, som stimulerer blodsirkulasjonen i hodebunnen, så det transporteres mer næringsstoffer og gir en økt oksygentilførsel til hårsekkene i vekstfasen. Den økte tilførselen forbedrer hårsekkenes funksjon, noe som er svært viktig for hårets fylde og sunnhet.

Shampooen er tilgjengelig i to styrker. De første tre månedene, anbefales det å bruke Gibidyl Forte Shampoo for å få en sterk effekt. Deretter fortsetter man med Gibidyl Shampoo for å opprettholde den oppnådde effekten. Gibidyl Shampoo kan også brukes daglig for optimal effekt.
Etter hårvasken, anbefales det å bruke Gibidyl Balsam med gjenoppbyggende og pleiende stoffer. Inneholder ingen parfyme eller fargestoffer.


Ved tørt, tynt og skadet hår, anbefales det å bruke Gibidyl Hair Repair Treatment etter hårvask. Denne hårkuren er en intensiv behandling, som fremmer hårets styrke, glans og naturlige farge.


Varenummer: 658
Ingredienser: Aqua (vann), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Lauryl Glucoside, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate
Opphavsland: Danmark

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – PB19 – 4855 Froland – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832
Vinn et gavekort til Med24.no500,00 NOK
Abonner på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort på 500,00 NOK
Takk for din påmelding!
Vinneren blir kontaktet direkte og blir
offentliggjort i nyhetsbrevet hver måned