Freestyle

ABBOTT DIABETES CARE

FreeStyle fra Abbott er en serie med blodsukkemålere og sensorbaserte glukosemålere som er tilpasset brukerens livsstil, alder, aktivitetsnivå og de udfordringene du har med din diabetes.

Alle produktene er utviklet med et felles mål - å gi personer med diabetes en hverdag med en frihetsgrad tilnærmet et liv uten diabetes så mye som mulig.

9 Produkt(er)

Det å kunne teste seg selv er en fundamental del av å være på forkant med din diabetes. Vi er derfor dedikerte til å hjelpe deg med å gjøre det så enkelt som mulig for deg.

Produktene fra FreeStyle hjelper deg med å minimere smerter og vanskeligheter med å teste ved å levere raske og presise resultater som kun krever en liten dråpe med blod.

Kontrollering av blodsukkeret hjemme kan gi deg en uvurderlig innsikt om hvordan behandlingsplanen din fungerer. Når du vet hva som gjør at blodsukkeret stiger og faller, kan du ta forholdsregler for å hjelpe deg med å holde målet ditt som er baser på din leges anbefalinge. Heldigvis finnes det et bredt utvalg av blodsukkemålere som gjør det mulig for deg å måle blodsukkeret ditt enkelt og presist med kun en liten dråpe blod. 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.