EcoTools


Med EcoTools produkter er det ikke bare fokus på menneskelig velvære, men også på planeten. Les mer om de veganske skjønnhets- og egenpleieproduktene her.

15 Produkt(er)

Bak EcoTools

Enten du starter hver morgen med yoga, drikker grønn juice til frokost eller har en steg-for-steg hudpleierutine, kan vi ikke unngå å erkjenne at personlig velvære blir en større og større del av hverdagen til de fleste. EcoTools lager nettopp skjønnhets- og egenpleieprodukter som passer inn i dagens fokus på den velværeorienterte livsstilen. EcoTools sitt sortiment omfatter alt fra sminkekoster og blendere til krystall-ansiktsruller og badebørster, slik at du har mulighet til å skape et større fokus på både indre og ytre velvære – hvor som helst og når som helst!

Veganske produkter med nedbrytbar emballasje

Felles for EcoTools mange ulike skjønnhets- og egenpleieprodukter er at det ikke bare er fokus på menneskets velvære, men også klodens. EcoTools produkter er derfor alle sertifisert veganske og er også laget av resirkulerte materialer.

“Clean beauty. Clean planet”

EcoTool har en visjon om å skape både "Clean beauty" og en "Clean planet". Derfor, med sin siste emballasjeinnovasjon, har EcoTool tatt miljøforpliktelser til neste nivå; den nye emballasjen inneholder 88 % mindre plast og er nedbrytbar. På denne måten blir planeten og dens ressurser tatt hensyn til samtidig som du får et produkt av absolutt toppkvalitet.

EcoTools favoritter

EcoTools sortiment spenner over et bredt spekter av produkter, inkludert alt fra sminkekoster og svamper til skurehansker og dusjhetter. Blant EcoTools bestselgere finner du blant annet:

EcoTools Bristle Bath Brush

Denne smarte badebørsten er en virkelig nødvendighet hvis du vil ta ekstra vare på huden din. EcoTools Bristle Bath Brush er laget med myk, syntetisk bust som effektivt og komfortabelt renser huden i badekaret. Den har også et ergonomisk håndtak for å sikre deg kontroll under vask og gjør det enkelt å nå vanskelig tilgjengelige områder - for eksempel rygg og ben!

EcoTools Loofah Bath Brush

Denne spesielle badebørsten er utviklet med en håndkuttet, naturlig loofah for å gi huden din den beste behandlingen når du er i dusjen. Den har både en rensende og eksfolierende effekt på huden, og etterlater den vakkert myk, glatt og glødende.

EcoTools Sleep Mask

Denne sovemasken er laget i sateng av fineste kvalitet, som føles myk mot huden din. Masken har et overdimensjonert design, som bidrar til å blokkere lyset, slik at du får en god og rolig søvn. EcoTools Sleep Mask vil også redusere friksjon og etterlate huden rundt øynene oppfrisket. Du kan også ta med deg denne sovemasken på farten, så blir det lettere å sove i bilen, flyet eller andre steder hvor det er lys.


Kjøp de veganske skjønnhets- og egenpleieproduktene fra EcoTools på Med24.no. Vi tilbyr alltid rask levering og fri frakt fra 499 kr!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.