Durex


Med kvalitetsprodukter fra Durex kan du gjøre sexlivet ditt morsommere. Les mer om Durex her

14 Produkt(er)

Durex – Alle har rett til god sex

Det spiller ingen rolle hvordan sex ser ut; det som er viktig er hvordan det føles. Sex trenger nødvendigvis ikke å se pent og glamorøst ut, men det er derimot alltid viktig at det føles bra. Durex har laget produkter med det formål å bidra til å forbedre sexlivet ditt, fordi alle har rett til god sex.

I mer enn 90 år har Durex skrevet historie i kondomverdenen. Deres første kondom kom på markedet på 1950-tallet, og siden den gang har Durex-merket vokst enormt. Nå har Durex ikke bare kondomer i sitt sortiment, men også mange varianter av glidemiddel for ulike behov.


Durex kondomer - God sex med kondom

Durex er et av de ledende merkene når det kommer til kondomer. Durex sørger alltid for å kontinuerlig utvikle og tilpasse produktene sine, slik at det sikres en god passform for optimal nytelse. Durex lager et stort utvalg av kondomer, så det finnes kondomer for ethvert behov – så ikke tvil, for du vil garantert finne kondomer som passer deg. Enten det skal være tynne kondomer, ekstra tykke eller kondomer med riller og knotter for mer intenst samleie.

Sortimentet inneholder blant annet:

Durex Feel Ultra Thin kondomer

Er ekstra tynne kondomer med glidemiddel, som gir en mer følsom og intens følelse ved samleie. Disse kondomene er i gjennomsnitt 20 % tynnere enn vanlige kondomer, uten at det går på bekostning av sikkerheten.

Durex Mutual Climax kondomer

Kondomer designet for å oppnå gjensidig klimaks. Gjensidige klimakskondomer har knotter og riller som bidrar til å ha en mer stimulerende effekt på partneren din, samt gi en mer intens opplevelse. Disse kondomene er laget for å øke hastigheten på partnerens orgasme og bremse din egen, slik at dere kan klimaks sammen.

Durex Pleasure Me kondomer

Disse kondomene har en innsnevring rundt penishodet, noe som øker gleden under samleie. Durex Pleasure me-kondomer har spesialformede riller og knotter for ekstra stimulering for deg og din partner.


Durex glidemiddel - Mer intens nytelse

Glidemiddel bidrar til å forbedre sex da det reduserer friksjon og tørrhet. Derfor blir det en mye større glede for begge parter om du bruker glidemiddel under samleie. Durex lager glidemidler for forskjellige ønsker og behov, og de lager definitivt en som kan gjøre sexlivet ditt morsommere. I sortimentet finner du både glidemiddel, 2i1 med massasjeolje og kriblende pleasure gels, som virker stimulerende og kan intensivere sexlivet ditt.


Få en villere opplevelse med Durex Intense

Som navnet indikerer, er Durex Intense-serien laget for å gjøre din seksuelle opplevelse enda mer intens. Alle serier, laget av Durex, inneholder produkter av høy kvalitet, og Durex Intense faller absolutt under dette også. Hvert unike produkt bidrar til å gjøre din seksuelle opplevelse enda mer intens ved å legge vekt på stimulering. Du vil definitivt ikke angre på å prøve produkter fra Durex Intense, da de kan hjelpe deg på veien mot en større orgasme.

Serien inneholder: 

  • Durex Intense Orgasmic Gel – En stimulerende gel som gir både en varmende, avkjølende og prikkende følelse. Durex Intense Orgasmic Gel kan bidra til å øke gleden og intensiteten av orgasmen din. Skal påføres direkte på klitoris.
  • Durex Intense Condom - Kondomer laget av lateks, som har riller og pigger for optimal tilfredsstillelse. Durex Intense Condoms med tilsatt stimulerende glidemiddel for ekstra nytelse.
  • Durex Intense Vibrator - En liten, pen og stillegående vibrator. Men ikke la deg lure, for du vil raskt oppleve en kraftig motor som tar orgasmene dine til nye høyder.

Pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.