Derma Sun


Derma lager solkremer som beskytter mot både UVA- og UVB-stråler. Solkremene passer for hele familien, slik at dere alle kan nyte tiden i solen med Derma solkrem. Les mer om Derma solkrem her!


Tilbake til Derma

19 Produkt(er)

Derma solkrem – beskytt deg selv mot solen

Solen skinner ikke hver dag – spesielt ikke i Norge. Det endrer ikke det faktum at vi alle trenger solkrem. Solkrem er en nødvendighet som mange ignorerer fordi de "glemmer" det eller tror at det vil gjøre det vanskeligere å få en fin brunfarge. Dette er imidlertid ikke sant. Solkrem hindrer deg ikke i å bli brun, men det bremser prosessen, slik at brunfargen du bygger opp, varer lenger. Samtidig minimerer du risikoen for solskader og flassing på huden.

Det er deilig å være i solen, og en brunfarge skader ikke. Men solbeskyttelse er viktigere enn som så – bruk alltid solkrem for å unngå solbrenthet og misfarging av huden. Derma Sun er et godt valg hvis du vil sikre deg allergivennlig hudpleie helt uten parfyme. Derma solkremer har et formål, og det er å beskytte mot UVA- og UVB-stråler.

Hvorfor skal jeg velge Derma solkrem?

Hvorfor bør du bruke solkrem? Det sier seg selv at du må beskytte deg mot solens farlige stråler, men det er likevel ikke likegyldig hvilket produkt du velger. Når du bruker Derma Sun-serien, er du garantert allergisertifiserte produkter som er Svanemerket, AllergyCertified, Astma-Allergi Danmark og sertifisert av Ecocert. Disse merkene garanterer at produktene er allergivennlige og milde.

I Forbrukerrådets solkremtest fra 2023, var fire solkremer fra Derma Sun blant testvinnerene. Begrunnelsen var blant annet ingen hormonforstyrrende, miljøskadelige eller allergifremkallende stoffer.

Alle Dermas solkremer er også helt uten parfyme, noe som bidrar til å minimere risikoen for allergier og overfølsomhetsreaksjoner.Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.