Decubal


Decubal tilbyr skånsom og effektiv hudpleie for tørr og sensitiv hud med produkter som er utviklet for å gjenopprette, nære og beskytte hudens naturlige balanse, og som passer for alle aldre. Les mer om Decubal her!

40 Produkt(er)

Decubal – hudpleieprodukter for tørr og sensitiv hud

Det tørre og kalde klimaet kan være en stor utfordring for huden. Mange lider av tørr hud bare på grunn av klimaet, noe som kan føre til kløe, irritasjon og annet ubehag i lange perioder. Disse hudproblemene kan være vanskelige å leve med, men heldigvis finnes det løsninger. Hvorfor akseptere problemhud når du med enkel og regelmessig pleie kan feie mange av hudproblemene under teppet?

I tett samarbeid med ledende hudpleieeksperter har Decubal utviklet en serie milde, skånsomme, men effektive produkter som hjelper huden din i nød, enten det gjelder ansikt, hender, føtter eller kropp. Decubal er kjent for å produsere hudpleieprodukter som er spesielt egnet til å gjenopprette hudens naturlige balanse og forbedre hudens generelle tilstand.Hva er Decubal?

Decubal er en skandinavisk utviklet hudpleieserie for personer med tørr og sensitiv hud. Historien bygger på et fundament av vitenskapelig forskning og en dyp forståelse av hudens behov, spesielt i et tøft klima.

Decubal tilbyr et bredt spekter av hudpleieprodukter, inkludert kremer, lotioner og spesialiserte behandlinger som er utviklet for å dekke de unike behovene til personer med tørr hud.

Siden starten i 1974 har Decubal samarbeidet tett med ledende dermatologer i utviklingen av hver eneste Decubal-krem, gel, badeolje og balsam. Det betyr også at hvert eneste Decubal-produkt er nøye formulert med ingredienser som pleier og beskytter huden.Decubal for hele familien

Decubal er til for hele familien, og har vært det siden det første produktet ble lansert. Decubal har tre ulike serier, hver utviklet for å dekke spesifikke hudpleiebehov: Daily, Intensive og Junior.

Decubal Daily-serien er utviklet for daglig bruk og er ideell for deg som ønsker en lett, men effektiv fuktrutine. Serien inneholder en rekke produkter som ansiktskremer og kroppsoljer som er utviklet for å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse og beskytte mot daglige miljøpåkjenninger. Med sin milde formulering er Daily-serien perfekt for tørr og sensitiv hud.

Decubal Intensive er spesielt utviklet for å dekke behovene til personer med ekstra tørr og irritert hud som krever intensiv pleie og gjenoppbygging. Serien består av tre hovedprodukter:

  • Decubal Anti-Itch Gel: Dette produktet er effektivt til akutt behandling av både kropp og ansikt. Det er ideelt for umiddelbar lindring av kløe og irritasjon.
  • Decubal Dry Scalp Treatment: En nærende og beroligende behandling spesielt utviklet for tørr, irritert og kløende hodebunn.
  • Decubal Repair Cream: Denne ekstra nærende kremen er perfekt for svært tørr og skadet hud som trenger gjenoppbygging og helbredelse.
  • Decubal Anti-Itch Cream: Rik fuktighetskrem med 25 % fettinnhold som lindrer kløe på kroppen og i ansiktet, egnet for sensitiv og irritert hud.

Decubal Junior-serien er spesielt utviklet for barns sarte hud. Serien inneholder mykgjørende og beskyttende produkter som er skånsomme nok til daglig bruk på barnets hud. Junior-serien er formulert uten parfyme og fargestoffer og er ideell for å pleie og beskytte mot tørrhet og irritasjon som ofte oppstår hos barn.

Hver av disse seriene fra Decubal er nøye utviklet for å sikre at alle, fra små barn til voksne med spesielle hudpleiebehov, kan finne effektive og skånsomme løsninger for huden sin.Kjøp Decubal krem hos Med24.no

Decubal er en komplett serie med skånsomme og effektive produkter for personlig pleie som kan hjelpe deg med å komme bort fra problemhuden og et skritt nærmere drømmehuden. Du finner alltid Decubal til en fast lav pris hos Med24.no! Vi tilbyr alle de store favorittene fra det kjente merket.

I sortimentet finner du blant annet: Decubal Lipid Cream, Decubal Face Vital Cream og Decubal Lips & Dry Spots Balm. Hvis du har sensitiv, tørr eller irritabel hud, bør du absolutt sjekke ut hudpleien fra Decubal. Mange anbefaler den spesielt:

Decubal Orginal Clinic Cream, som er den klassiske kremen fra merket. Den kan brukes av både barn og voksne fra topp til tå. Originalkremen er utviklet med rene og milde ingredienser som effektivt gir den nødvendige pleie og forebygging som kreves for å holde tørr og sensitiv hud myk, rolig og sunn. Det finnes også Decubal Junior Cream, som er spesielt utviklet for barn.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.