Kundeservice
0 varer
Kurv
D-Sun - 120 stk.
D-Sun - 120 stk.

D-Sun - 120 stk.

83,00 NOK
-15%
98,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 2-5 dager
Se fraktpriser her!
(1)
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Innhold
Anmeldelser
D-Sun er Biosyms nye D-vitamin preparat med hele 20 ug naturlig D-vitamin som er utvunnet ved den samme prosessen som foregår i huden når den blir utsatt for solens stråler.

D-vitamin (Cholecalciferol) = Solvitaminet

Det er generelt kjent at tilstedeværelsen av vitamin D i kroppen er avgjørende for å kunne absorbere kalsium og fosfor fra tynntarmen. Vi kan også selv danne forstadiet til vitamin D og aktivere det - dette skjer når vi blir utsettes for solens UV-B-stråler eller kunstig lys med samme stråle spekter og kolesterol i huden omdannes til vitamin D.

Dersom man ikke oppholder seg mye ute kan man få D-vitamin gjennom kosten, men det har i de siste årene blitt mer og mer klart at det er en utbrett mangel på D-vitamin på verdensplan; spesielt på våre breddegrader langt fra ekvator. D-Vitamin finnes naturlig i fet fisk, fiskeleveroljer, ost og andre fettholdige meieriprodukter, eggeplommer, lam, kalv og avocado.

Både den D-vitaminen vi inntar fra mat og den vi selv danner lagres hovedsakelig i leveren og nyrene, men nyere forskning viser at kroppens vitamin D-depoter er langt mer utbredt enn man tidligere har antatt, noe som indikerer et større behov vedrørende daglig inntak av vitamin D. Nyere undersøkelser indikerer også at D-vitamin i sin aktiverte form stimulerer mer enn 200 gener og har derfor til dags dato mer enn 200 kjente funksjoner av organismen, og at en tilstrekkelig tilførsel av vitaminet således er avgjørende for forebyggelse av mange av vår sivilisasjonssykdommer. D-Vitamin viser også et lovende potensiale i terapeutisk sammenheng; Virkningen av vitamin gen-aktiverende egenskaper; bl.a. til aktivering av sterke antibiotiske peptider - en aktiverings som er overveiende doseavhengig. D-Sun er derfor et opplagt supplement til Omnimin og EPA + GLA i ethvert terapi forløp.

Kilde: Biosym nyhetsbrev, august 2008

Varenummer: 4150

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

InnholdTilbake til toppen

1 Kapsel inneholder
Soyalecithin
248
mg
 D-vitamin  20 µg

Ingredienser
Soyalecithin fra GMO-fri soyaolje. Fiskegelatin. Fuktighetsbevarende moddel: glycerol. Cholecalciferol (D3-vitamin)

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Skrevet av mette wraa-hansen - 15-03-2015 
Har købt disse D-sun igennem flere år. De er rigtig gode fordi der "kun" er 20 ug i hver og man kan nemmere fordele dem på dagen. Mine børn får dem også - min store dreng for 4 om dagen (2 morgen og 2 aften) og han kan selv sluge dem. De smager ikke af noget og er små og nemme at sluge. Kan på det varmeste anbefale.
Se nettside
Med24.no – PB19 – 4855 Froland – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832
Vinn et gavekort til Med24.no500,00 NOK
Abonner på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort på 500,00 NOK
Takk for din påmelding!
Vinneren blir kontaktet direkte og blir
offentliggjort i nyhetsbrevet hver måned