Brukerveiledning LAQ Shield

LAQ Shield brukerveiledning

Her finner du en komplett guide til hvordan du påfører LAQ gelpolish.

1. Forberedelse av negler

Ved å forberede og klargjøre neglene oppnår du det beste sluttresultatet! Begynn med å skyve neglebåndet forsiktig opp med en neglebåndsskyver. Fil deretter neglens overflate lett med en neglebuffer/polerer for å gi neglene en matt finish. Pass på at du kommer helt ut til kanten av neglebåndet uten å file huden. Bruk deretter LAQ Prepare til å tørke bort smuss og neglestøv fra neglene, slik at overflaten er ren og desinfisert før du påfører underlakken.

2. Base coat

Base coaten påføres som det første laget for å jevne ut neglens overflate og hjelpe fargen til å feste seg til neglen. Påfør et svært tynt lag og unngå å komme i kontakt med neglebånd og hud. Påfør på én finger om gangen og herd i ca. 10 sekunder under lampen. Etter påføring på alle neglene herdes hele hånden i UV/LED-lampen i 60 sekunder. Dette gjøres for alle lagene du påfører.

Etter at base coaten har vært i lampen, må du ikke berøre neglene, da den ennå ikke er helt herdet. Hvis du ved et uhell berører neglen, vil du få gellakk på huden. I tillegg etterlater du et fingeravtrykk på underlakken, noe som reduserer holdbarheten til base coaten. Etter at base coaten har ligget i lampen, har den et såkalt "klebrig lag" som hjelper fargen til å feste seg til underlakken.

MERK! Det er viktig at malingen IKKE kommer i kontakt med huden! Det er derfor viktig å sørge for at det er 1-2 mm avstand til huden. Dette gjelder både bunn-, farge- og toppstrøk.

3. Color coat

Påfør deretter ønsket farge i et tynt lag. Du kan påføre flere lag avhengig av hvor intens farge du ønsker. Etter hvert lag legger du neglene i UV/LED-lampen i 60 sekunder. I sjeldne tilfeller kan du oppleve at LAQen rynker eller sprekker. Dette kan skyldes at du har påført et for tykt lag med farge. Påfør heller flere tynne lag enn ett tykt. Fargelakken har også et klebrig lag, så ikke ta på neglene selv om de har vært under lampen.

4. Top coat

Påfør topcoaten som et siste trinn for å forsegle LAQ. Topcoaten gir LAQ-lakken spenst og en blank og skinnende overflate. Påfør topplakken i et tynt lag og plasser neglene i UV/LED-lampen i minst 60 sekunder. Deretter er neglene 100 % tørre.

OBS! Det er viktig at du ikke tar på neglene mellom hvert strøk, da de ikke er tørre før topplakken er påført og herdet.

5. Fjerning av LAQ

For å fjerne LAQ må du være tålmodig og forsiktig. Bruk LAQ Remover Gel for å fjerne LAQ og skifte lakk. Begynn med å file LAQ-lakken forsiktig for å fjerne topplakken. Påfør deretter removergelen på samme måte som en gellakk og la den sitte på neglene i ca. 5 minutter (maks. 10 minutter). Når lakken har løst seg opp, kan du "skyve" den av med en neglebåndsskyver eller en rosepinne. Vær forsiktig så du ikke skader neglen!

Viktig!

LAQ Shield Gellack må ikke utsettes for sollys, da dette vil få LAQ til å stivne. Lakk derfor ikke neglene med LAQ utendørs eller ved et vindu der solen skinner. Penselen vil herde på et øyeblikk, og LAQ vil bli ødelagt.

Se alle LAQ-fargene her!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.