Brukerveiledning LAQ Shield

Brukerveiledning til LAQ Shield

Her finner du en komplett guide til hvordan du legger LAQ gellakk.

1. Forberedelse av neglene

Ved å forberede og klargjøre neglene vil du oppnå det beste sluttresultatet! Begynn med å skyve neglebåndet forsiktig opp med en neglebåndsskyver. Fil deretter negleoverflaten lett med en neglebuffer/slipekloss slik at neglene dine får et matt utseende. Vær forsiktig og kom deg helt til kanten av neglebåndene uten å file på huden. Bruk deretter LAQ Prepare til å tørke av neglene for skitt og neglestøv slik at overflaten er ren og desinfisert før du legger på grunnlakken.

2. Base coat

Baselakken påføres som det første laget for å jevne ut overflaten av neglen og hjelpe fargen til å binde seg til neglen. Påfør et veldig tynt lag og unngå å treffe neglebånd og hud. Påfør på én hånd om gangen og herd i UV/LED-lampen i 30 sekunder.

OBS! Det er viktig at lakken IKKE treffer huden! Det er derfor viktig å passe på at det er 1-2 mm ut til huden. Dette gjelder både base, farge og toppstrøk.

3. Color coat

Påfør deretter ønsket farge i et tynt lag. Du kan legge på flere lag, avhengig av hvor intens du vil ha fargen. Etter hvert lag skal neglene ligge i UV/LED-lampen i 30 sekunder. I sjeldne tilfeller kan LAQ være rynket eller sprukket. Dette kan skyldes at du har lagt for tykt lag. Legg derfor heller flere tynne lag enn et tykt.

4. Top coat

Påfør topplakken som et siste trinn for å forsegle LAQ. Topplakken gir LAQ motstandsdyktighet samt en blank og skinnende overflate. Påfør topplakken i et tynt lag og legg neglene i UV/LED-lampen i minimum 60 sekunder. Etter dette er neglene 100% tørre.

OBS! Det er viktig at du ikke tar på neglene mellom lagene, da de ikke er tørre før topplakken er påført og herdet.

5. Fjerning av LAQ

Når du skal fjerne LAQ må du ha god tålmodighet og en forsiktig hånd. For å fjerne LAQ, eller skifte lakk, bruk LAQ Remover Gel. Start med å file forsiktig på LAQ-en din for å fjerne topplakken.  Påfør deretter remover gelen på samme måte som en gellakk, og la den sitte på neglene i ca. 6-7 minutter (maks. 12 minutter). Når lakken har løst seg opp kan du "skyve" den forsiktig av med en neglebånds-pusher eller  en neglepinne. Vær forsiktig så du ikke skader neglen!

Viktig!

Ikke utsett LAQ Shield Gellack for sollys, da dette vil føre til at LAQ stivner. Lakk derfor ikke neglene med LAQ utendørs eller ved et vindu der solen står på. Børsten vil stivne på et øyeblikk og LAQ vil bli ødelagt.

Se alle LAQ-fargene her!

Pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.