Barberians Copenhagen

16 Produkt(er)

Barberians Copenhagen - dansk produsert barberingsutstyr til den moderne skandinaviske mannen

Barberians er et barber-shop merke, hvor både eierskap, design og produksjon foregår i Danmark. Det er to danske menn som har stiftet det man kanskje kan kalle en litt niche-virksomhet. De ble inspirerte av amerikanske barbershops i California, hvor man utfører tradisjonelle barberinger med krem og kniv, som kun ordentlige menn gjør det. De tok denne inspirasjonen med til det danske marked, hvor de ønsket å produsere lekre produkter og klassisk barberutstyr til menn, utviklet av menn. Setter du pris på kvalitet, effektivitet og en skarp barbering hver gang, så er Barberians Copenhagen merket for deg.

Dansk design i absolutt toppklasse

Barberians Copenhagen er enormt stolte av å være et 100% dansk merke, hvor produktene kan konkurrere med multinasjonale virksomheter på verdensplan. I deres hudpleieprodukter anvender de så vidt mulig, dansk dyrkede ingredienser fra lokalområder - som også gjerne er økologiske. Blant annet inneholder deres produkter tindved og piletresekstrakter direkte fra Nordjylland. De autentiske og rene formularer er sammensatt av noen av de beste utviklere i bransjen, og utgjør et sortiment av grooming produkter av den absolutt høyeste kvalitet, som gjør det mulig for deg å få ditt skjegg som du helst vil ha det. I utvalget finner du både pleiende produkter til skjegg- og hud, som sørger for et sunt og velholdt utseende, samt klassisk, autentisk barberutstyr til deg som ønsker å mestre en tradisjonell barbershop-barbering helt selv. Perfekt til den bevisste mann.

Full-range men's grooming sortiment

Hos Barberians Cph er mannens behov i fokus, og merket vet godt at mange menn ikke tar seg tid til å pleie hud og skjegg - kanskje fordi de mener at det er feminint og unødvendig. Alle, både menn som kvinner bør passe godt på kroppen sin, og derfor tar Barberians sortiment av produkter deg "back to the basics". Ved å kun ha 1 produkt til hvert formål er det gjort enkelt for den moderne travle mann å passe godt på seg selv for å oppnå et skarpt look og en glatt barbering hver eneste dag. I produktserien finner du blant annet:

Barberians Pre-Shave Oil, Original Shaving Cream, Face Cream & After Shave, Original Beard Balm og Classic Beard Oil. En rekke lekre produkter som danner grunnlag for en feilfri daglig barbering med et glatt resultat og en velholdt, irritasjonsfri hud.

Barberians Shaving Brush Silver Tip- eller Badger, Fusion Razor, Safety Razor og Shaving Knife. Barberkoster, skrapere og kniver av stilrent design og høy kvalitet, hvor du helt selv kan velge hvor autentisk din barberingsopplevelse skal være. Hertil hører også en praktisk skål, stand og slipebelte.

Barberians Vitalizing Shower Gel- og Shampoo, Gentle Face Wash, Pro-Age Serum Booster og Face Cream Ekstra Moisturizer. Et utvalg av multifunksjonelle hudpleieprodukter til kropp og ansikt, som har alt du skal bruke for å bevare en sunn, ungdommelig og velpleid hud i en travel hverdag.

Velg dine favorittprodukter for å sammensette en skjeggpleierutine som passer akkurat til deg og ditt skjegg. Vi lover at du ikke blir skuffet! Barberians Copenhagen har dessuten utviklet en miniserie av miljøvennlige og effektive produkter til ung problemhud kalt SØN of Barberians. Utforsk den også.

Kjøp dine Barberians Copenhagen produkter billig her hos Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.