Axis-Y


Axis-Y er et koreansk hudpleiemerke som tilbyr effektiv hudpleie basert på naturlige ingredienser. Les mer om Axis-Y her

11 Produkt(er)

Axis-Y - koreansk hudpleie med fokus på effektivitet og sikkerhet

Koreanske hudpleiemerker har de siste tiden fått stor global oppmerksomhet for sine innovative hudpleieprodukter med fokus på hudens velvære og helse. De tilbyr ofte et bredt utvalg av hudpleieprodukter som inkluderer alt fra renseprodukter til toner, serum og fuktighetskremer. Disse er ofte basert på naturlige og effektive ingredienser og designet for å imøtekomme spesifikke hudproblemer som tørr, oljete eller uren hud. Axis-Y er et av disse populære koreanske hudpleiemerkene.

Axis-Y er kjent for sine effektive og skreddersydde hudpleieprodukter, som er utviklet for å forbedre hudens utseende og helse etter behov.

Populære produkter fra Axis-Y

Rundt bilde - Jente med Axis-Y Mugwort Pore Clarifying Wash Off på ansiktet hennes

Axis-Y dekker et bredt spekter av hudpleieprodukter som hjelper med spesifikke hudproblemer, og dekker både rensing, eksfoliering, fuktighet, solbeskyttelse og mye mer.

Noen av Axis-Ys mest populære hudpleieprodukter er:

  • Axis-Y Dark Spot Correcting Glow Serum – et serum som hjelper til å gjøre store porer mindre, samt reduserer synligheten av pigmentflekker, akne-arr og fine linjer
  • Axis-Y Green Vital Energy Complex Mask – en sheetmaske som behandler uren og livløs hud, pigmentering og hjelper med å lindre irritasjoner og rødme.
  • Axis-Y Mugwort Pore Clarifying Wash Off Pack – en dybderensende leirmaske som behandler tilstoppede porer samtidig som den reduserer overflødig talg, eksfolierer, arbeider og fukter.
  • Axis-Y Quinoa One-Step Balanced Gel Cleanser – en mild gelérens som effektivt løser opp og fjerner makeup, skitt og smuss.

Axis-Y 6+1+1 serie

Hvert hudplejeprodukt i Axis-Y 611-serien er kombinert med 6 næringsrike grunnleggende ingredienser, 1 målrettet kjerneingrediens og 1 kvalitetssikrende teknologi. Deres 611-serie er nøye formulert for å målrette seg mot spesielle hudproblemer ved hjelp av effektive og naturlige ingredienser.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.