Luksuriøs Avivir-serie basert på ren økologisk Virgin Baobabolje

Avivir Baobab
1 Produkt(er)

Avivir Baobab - Naturlig hudpleie basert på fantastisk Virgin Baobabolje

Avivir har siden 1984 vært kjent for deres gode Aloe Vera produkter som fortsatt selges i dag. 

Baobab er en splitterny produktserie fra Avivir, bestående av vidunderlige hudpleieprodukter som inneholder naturlig nærende ingredienser. Formularene som produktene er basert på, er utviklet spesielt til forholdene i det nordiske samt de utfordringer som huden utsettes for i et skiftende klima med varierende temperaturer, luftfuktighet og vær. 

Nøkleingrediensen i alle produktene, er den næringsrike jomfru Baobabolje, som er en pleiende tørrolje med et særlig høyt innhold av Phytosteroler og E-vitamin. I flere av produktene kombineres oljen med andre naturlige ingredienser som beroligende Aloe Vera. 

Baobabolje - hvorfor?

Syd for Sahara i Afrika vokser de vakre høye Baobabtrær med kraftige stammer og store kroner. I treets frukter finnes frøene, hvorfra den næringsrike Baobaboljen utvinnes. Baobabtreet er et av verdens eldste sorter, og kan bli opp til 3.000 år gamle. 

Baobaboljen, som Avivir bruker er økologisk fremstillet for å sikre den høyeste kvalitet og for å sikre, at det tas ordentlig hensyn til naturen. Tørroljen inneholder 1/3 mettede fettsyrer, 1/3 monoumettede fettsyrer og 1/3 polyumettede fettsyrer, som er rike på de sunne omega-6 og 9 fettsyrer. Innholdet av Phytosteroler understøtter kollagendannelsen, som er særlig viktig for huden mens E-vitamin har en antioksidativ virkning på huden, så den beskyttes mot skadelige miljøfaktorer. 

Virgin Baobabolie har følgende dokumenterte egenskaper for deg og din hud:

  • Styrker hudens kollagennett og barrierefunksjon
  • Økr hudens elastisitet med 25% på 4 uker
  • Reduserer rødme og synligheten av strekkmerker på huden
  • Hjelper med å balansere huden
  • Trenger hurtig inn i huden og virker ikke tilstoppende for porene
  • Virker antioksidant
  • Pleier, mykgjør og nærer effektivt

De eksklusive produkter

Oljens fantastiske kvaliteter er overført til de luksuriøse pleieprodukter i serien. Produktene er alle ytterst virksomme samtidig med å være utrolig skånsomme mot huden. Alle er fremstillet spesielt til og skulle behandle, nære og pleie huden i både ansikt og på kropp. 

Produktserien består av: En olje til ansikt og utringning, en balsam til lepper og neglebånd, to lekre kroppsoljer, to oppfriskende body-scrubs og to mykgjørende kroppskremer. 

Alle produktene er fremstillet med både mennesker og miljø i tankene. Først og fremst dyrkes trærne bærekraftig i Senegal, hvor oljen produseres økologisk - sertifisert av Ecocert. Produktene er til og med helt fri for animalske produkter og er derfor registrert ved Vegan Society. Baobab serien fra Avivir inneholder ikke silikon, petrolatum, paraffinum, liquidum og andre petrokjemiske oljer. 

Når du først har prøvd Baobab-produktene, vil du ikke kunne unnvære dem i din hudpleierutine!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.