Algenist


Les mer om den banebrytende hudpleien fra Algenist: Historien om Algenist | Hva er Alguronic Acid

20 Produkt(er)

Historien om Algenist

Algenist ble opprettet av et team av bioteknologiske forskere i California som ønsket å utvikle algebaserte løsninger innen fornybar energi. Under sin forskning for US Marine (US Navy Corps) oppdaget de noen kraftige polysakkarider fra mikroalgene, som viste seg å være ansvarlig for mikroalgecellens regenerering og beskyttelse. På denne måten kan mikroalgaen overleve i de mest tøffe omgivelsene overalt på jorden. I deres videre arbeid med vitenskapelige tester fant de ut at mikroalgene også har fordeler for huden som hittil aldri har blitt sett før i anti-aldring. Algene ble patentert under navnet alguronsyre, som ble startskuddet til Algenist - et hudpleiemerke basert på spesifikke alger.

Hva er Alguronic Acid?

Alguronic Acid, eller alguronsyre, er nøkkelingrediensen i alle hudpleieprodukter fra alger. Vitenskapelige tester viser at de har anti-aldringsegenskaper og hjelper til med å regenerere, styrke og balansere huden. En av fordelene med alguronsyre er dens evne til å tilsette fuktighet til huden og holde på vannet i huden. Den har en evne til å binde vann 6 ganger kraftigere, sammenlignet med hyaluronsyre, som ofte brukes i hudpleie for akkurat dette formålet. Alguronsyre virker også sterkt regenererende, stimulerer cellefornyelse med 55%, og reduserer fine linjer og rynker.

Algenist Genius Liquid Collagen

Den absolutte bestselgeren fra Algenist er deres Algenist Genius Liquid Collagen. Produktete er laget av en banebrytende formel med plantekollagen, alguronsyre og mikroalgeolje, som sammen hjelper med å gjenopprette hudens elastisitet, fasthet, fuktighetsbalanse og styrke. I tillegg til å redusere linjer og rynker, gjør den huden mer fast, smidig og myk. Innholdet i alguronsyre stimulerer cellefornyelse, noe som hjelper huden til å produsere mer kollagen. Utover sin klassiske form som et serum, kommer det også som et produkt til leppene i form av deres Algenist Genius Liquid Collagen Lip.

I tillegg består Algenists produktsortiment også av deres; Algenist Alive Prebiotic Balancing Moisturizer SPF 15 og Algenist Alive Prebiotic Balancing Mask, som er laget med prebiotika fra alger og probiotika, samt alguronsyre som hjelper til med å opprettholde sunn hud. Videre består Algenists utvalg fra Med24.no av av deres:

  • Algenist Blue Algae Vitamin C
  • Algenist Niacinamide Moisture Veil
  • Algenist Elevate Firming & Lifting Contouring Serum

Kjøp hudpleie fra Algenist på Med24.no - Algenist utvikler hudpleie, som er både naturlig, bærekraftig, vegansk og basert på patenterte og ekstraordinære algesubstanser.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.