ZooLac

ZooLac Propaste kan bidra til kjæledyrets fordøyelse - Få mer informasjon om hva ZooLac er og hvordan ZooLac-pastaen fungerer her!

6 Produkt(er)

Hva er ZooLac Propaste?

ZooLac Propaste er en bakteriell pasta med probiotika som bidrar til å stabilisere fordøyelsessystemet til kjæledyrene dine. Pastaen er et middel som kan hjelpe mot løs mage, samt andre gastrointestinale problemer som kan oppstå hos dyr. Derfor kan du gi ZooLac til dine hunder, katter, kaniner, hester, fugler eller andre dyr du ønsker å hjelpe.

Hvis det har skjedd endringer i maten til hunden din, eller hvis katten din har vært påvirket av stressende situasjoner, er det alltid greit å ha ZooLac for hånden. Opplevelser som disse kan skape ubalanse i hundens, kattens eller andre kjæledyrs mage-tarmsystem og forårsake ubehagelige bivirkninger. Så hvis kjæledyret ditt lider av hard, tynn eller dårlig mage, er ZooLac-pastaen det riktige kosttilskuddet for dyret ditt!

Hvordan gis ZooLac Propaste?

Doseringen av ZooLac-pastaen avhenger av kjæledyrets vekt, og det er veldig enkelt for deg å finne riktig dosering med ZooLacs praktiske sprøyte. Du stiller inn sprøyten til ønsket dosering, som du finner i bruksanvisningen. ZooLac Propaste har en smak som alle dyr vil elske - derfor kan du enkelt gi pastaen direkte på tungen til dyrene. Du kan også plassere dosen av ZooLac på toppen av kjæledyrets mat hvis dette fungerer bedre for deg.

Hvor ofte du gir dyr ZooLac avhenger av behovet, men gi pastaen til kjæledyret ditt hver 6. - 8. time til forstyrrelsene i fordøyelsessystemet er balansert.


ZooLac Propaste hos Med24.no

Vi har 3 forskjellige størrelser av kosttilskuddet, slik at du kan få den perfekte doseringen for kjæledyret ditt:

  • ZooLac 15 ml
  • ZooLac 32 ml
  • ZooLac 60 ml

ZooLac Propaste selges ofte på apotek, men nå kan du også finne produktene hos Med24.no!


Kjøp ZooLac Propaste-produktene enkelt og trygt online på Med24.no, hvor vi har jevnlige tilbud. Vi har rask levering, slik at fôrtilskuddet til dyret ditt kan nå deg raskt.


Pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.