Wet n Wild

Wet n Wild er et amerikansk makeupmerke som er kjent for å tilby makeup av høy kvalitet til overkommelige priser. Les mer om Wet n wild her

50 Produkt(er)

Wet n Wild - kvalitetssminke til rimelige priser fra et bærekraftig merke

Wet n Wild er et velkjent amerikansk kosmetikkmerke som har vært på markedet siden 1979. Selskapet er kjent for å tilby sminkeprodukter av høy kvalitet til overkommelige priser. Deres produktsortiment inkluderer alt fra leppestift, øyenskygge og mascara til foundation og concealer og de har et bredt utvalg av farger og nyanser, noe som gjør at det er noe for alle hos Wet n Wild.

Merket har også et godt rykte for å være vegansk og ikke testet på dyr, noe som gjør det til et attraktivt valg for de som er bevisste på dette området. Wet n Wild har også et godt rykte for å alltid ha de siste trendene i sminke, samtidig som de holder prisene lave, så kundene kan følge trendene uten å måtte bruke alt for mye penger.

Selskapet har også et godt rykte for å ha et godt utvalg av produkter til enhver hudtone og hudtype, med et bredt utvalg av nyanser som passer til alle. Wet n Wild har også et godt utvalg av produkter som er velegnet for personer med sensitiv hud.

Det er lett å se hvorfor Wet n Wild har blitt et populært valg for sminkentusiaster verden over. Med deres brede utvalg av produkter til overkommelige priser, samt deres bevisste holdning til dyrevelferd og bærekraft, har merket holdt seg sterkt i åresvis.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.