Vild Nord

3 Produkt(er)

Vild Nord Marine-Kollagen - Danskproduserte natur-produkter av høyeste kvalitet!

Vild Nord er et dansk merke som produserer de aller beste marine-kollagen produkter. Navnet Vild Nord symboliserer den ville naturen i norden, hvorfra det naturlige, det sunne, det levedyktige, det tradisjonelle og alt det gode hentes fra.

Kun naturlige ingredienser

Alle ingrediensene som Vild Nord benytter i deres fantastiske produkter, lever i den ville naturen, hvorfra de så vidt mulig dyrkes økologisk, vilt-fanges, vilt-høstes og vilt-plukkes. Ved å holde ingrediensene naturlige, bevares en meget større del av næringsinnholdet, sånn at kroppen får langt mer nytte av dem.

Råvarene hentes lokalt, for å sikre den aller beste kvalitet. Dyrkingen og høstingen av ingrediensene foretas på denne bærekraftige måten for å etterlate så lite spor  i naturen som mulig, hvor planter og dyr gror og vokser. Hermed spares det på Co2 utslippet, hvilket er godt for vår dyrebare natur.

Naturlig kollagen - hvorfor?

Kollagen er proteiner som naturlig finnes i kroppens bindevev. Kollagen er utrolig viktig for å opprettholde kroppens fleksibilitet og styrke, samt til å opprettholde en normal hud, hår, negler, brusk, sener og leddbånd. Kollagen er kroppens største proteinkilde! 

Marinekollagen utvinnes av skinn og ben fra fisk, som inneholder det man kaller type 1 kollagen. Denne formen for kollagen er mer lik kollagen-strukturen som finnes hos mennesker. Biotilgjengeligheten er langt større hos marinekollagen, enn hos kollagen fra bovine. Marinekollagen bidrar også til hudens naturlige fukt utover de ovennevnte områder og medvirker overordnet sett til en bedre og sunnere hud. Kollagen kan også ha rynkereduserende anti-aging effekter. 

Vild Nords produkter fremstilles utelukkende på Marinekollagen, som hentes ved hjelp av viltfangede fisk i den nordlige del av Atlanterhavet. "Marine Kollagen" fra Vild Nord er 100% ren kollagen, mens de øvrige produkter er tilsatt C-vitamin for å fremme opptaket av stoffet. 

Vild Nords verdier

Vild Nord bestreber seg på å fremstille de reneste og beste produkter av den høyeste kvalitet. Verdiene som ligger til grunnlag for alle produktene er indre og ytre sunnhet, pålitelighet, renhet og nærhet til naturen. 

Produktene skal være lette å forstå for deg, og simple å bruke i din hverdag. De rene nordiske produkter fremmer en skjønnhet helt innenfra. Å levere et kvalitetsprodukt til deg er satt på likefot med å fremstille et produkt som er laget på bakgrunn av dyrevelferd og miljøomtanke. 

Bryr du om deg selv, om naturen og om vår dyrebare klode, er Vild Nord det perfekte merket for deg! 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.