Vichy Neovadiol


Vichy Neovadiol-serien tilbyr spesialiserte hudpleieprodukter utviklet for kvinner i overgangsalderen. Les mer om Vichy Neovadiol her!

10 Produkt(er)

Vichy Neovadiol – en revolusjonerende hudpleieserie for kvinner i overgangsalderen

Overgangsalderen er en periode med store hormonelle forandringer som kan føre til merkbare endringer i hudens tekstur og utseende. Tap av fasthet, tørrhet og endringer i hudtonen er vanlige problemer som mange kvinner opplever.

Vichys Neovadiol-serie er spesielt utviklet for å håndtere og lindre disse symptomene med en rekke målrettede hudpleieprodukter.

Hva gjør Vichy Neovadiol?

Vichy Neovadiol-serien er utviklet på grunnlag av mer enn 20 års forskning på hudens aldringsprosess i og etter overgangsalderen. Serien inneholder produkter beriket med unike ingredienser som Pro-Xylane, hedion og hyaluronsyre som bidrar til å gjenoppbygge huden og forbedre dens tetthet og elastisitet.

Vichys Neovadiol-serie tilbyr produkter som er rike på aktive ingredienser som Pro-Xylane, hyaluronsyre og styrkende oljer som effektivt kan takle de komplekse utfordringene som huden i overgangsalderen står overfor. Hver krem og hvert serum er nøye sammensatt for å gi maksimale resultater, fra gjenoppbygging av hudens tetthet og elastisitet til intens fuktighet.Hudpleie for ulike stadier av overgangsalderen

Start din daglige hudpleierutine med Pureté Thermale 3-i-1-rens, som fungerer som rensemelk, skintonic og sminkefjerner i ett.

Etter rensing bruker du Minéral 89 Booster for å styrke og fukte huden, og morgen og kveld bruker du Neovadiol Meno 5 Bi Serum for å forbedre hudens fasthet og elastisitet.

Hudpleie rundt 50-årsalderen

På dette stadiet, når huden kan begynne å miste sin fylde og fasthet, tilbyr Neovadiol Peri-Menopause Day Cream og Night Cream intensiv pleie. For ømfintlige områder som øyne og lepper kan du bruke Neovadiol Multi-Corrective Eye Care for å minimere fine linjer og styrke huden.

Hudpleie etter overgangsalderen (55+ år)

Etter overgangsalderen kan huden oppleve økt tørrhet og tap av lipider. Neovadiol Post-Menopause dag- og nattkrem beriker huden med viktige næringsstoffer som omega 3-6-9 og hedion for å gjenopprette fuktighet og mykhet.

Hudpleie for moden hud (60+ år)

Neovadiol Rose Platinium Day and Night Cream er utviklet for å møte behovene til moden hud, som ofte kan virke grå og matt, og har som mål å revitalisere hudtonen og tilføre vital fuktighet. Bruk også Neovadiol Rose Eye Cream for å friske opp øyeområdet og redusere poser under øynene.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.