Vichy Liftactiv Collagen

8 Produkt(er)
Rundt bilde - Vichy-modellen

Hemmeligheten bak en ungdommelig hud med Vichy Liftactiv Collagen Specialist

Vichy, et varemerke som er anerkjent for sin ekspertise innen dermatologisk innovasjon og hudpleie, har skapt en løsning som skiller seg ut - Vichy Liftactiv Specialist Collagen-serien. Serien er ikke bare en samling produkter, men en revolusjon innen anti-ageing-hudpleie, utviklet for å bekjempe aldringstegn og gi huden et mer ungdommelig utseende.

Vichy Liftactiv Collagen Specialist-serien er basert på en avansert formel som kombinerer kraftige ingredienser som biopeptider og C-vitamin med Vichys karakteristiske termalske kildevann. Denne unike blandingen er utviklet for å behandle spesifikke hudproblemer som fine linjer, rynker og tap av fasthet, noe som gjør den ideell for dem som ønsker å gjenopprette hudens ungdommelige glød. Vichy Liftactiv Collagen Specialist består av en rekke produkter, fra dag- og nattkremer til spesialiserte serum og peeling, og har noe for enhver hudtype og ethvert behov.Hva er Vichy Liftactiv Collagen Specialist?

Vichy Liftactiv Collagen Specialist er utviklet for å dekke de spesifikke behovene til de som ønsker å bekjempe aldringstegn og gjenopprette hudens ungdommelige glød. Kjernen i Liftactiv Collagen-serien er en kraftig blanding av høykonsentrerte biopeptider og rent C-vitamin, som i synergi øker hudens naturlige kollagenproduksjon.

Denne avanserte formelen er beriket med Vichys termalske kildevann, kjent for sine beroligende og styrkende egenskaper. Sammen bidrar disse ingrediensene til å redusere synligheten av fine linjer og rynker, forbedre hudens fasthet og elastisitet og gi en jevnere hudtone. Vichy Liftactiv Collagen Specialist-serien består av en rekke produkter, blant annet dagkremer, nattkremer, serum og spesialbehandlinger, som alle er utviklet for å fungere sammen og gi en helhetlig hudpleieopplevelse mot aldring. Hvert enkelt produkt er utviklet for å løse spesifikke hudproblemer, slik at brukerne kan skreddersy hudpleierutinen etter individuelle behov og oppnå de beste resultatene.Rundt bilde - Hender som holder Vichy Liftactiv Specialist Collagen-krem og ampulle

Vichy Liftactiv Collagen-serien

Vichy Liftactiv Collagen-serien består av en rekke produkter med hver sin unike formel og fordeler, utviklet for å dekke ulike hudpleiebehov. Her er noen av de mest populære produktene i serien:

Vichy Liftactiv Collagen Specialist - 50 ml:

  • Dette er en kraftig dagkrem som bidrar til å redusere rynker og forbedre hudens fasthet. Den inneholder biopeptider og C-vitamin som sammen styrker hudens naturlige kollagen.

Vichy Liftactiv Specialist Retinol Serum - 30 ml:

  • Et intensivt serum beriket med retinol som retter seg mot fine linjer og rynker og forbedrer hudens tekstur og glød.

Vichy Liftactiv Collagen Specialist Night Cream - 50 ml:

  • En nærende nattkrem som gjenoppbygger hudens fasthet og elastisitet mens du sover, slik at huden ser mer ungdommelig ut om morgenen.

Vichy Liftactiv Specialist Glyco-C Night Peel Ampuller - 10 stk:

  • Disse peelingampullene inneholder en kraftig blanding av glykolsyre og C-vitamin som eksfolierer og lysner huden for en jevnere hudtone.

Vichy Liftactiv Specialist B3 Serum Mørke flekker og rynker - 30 ml:

  • Dette serumet er utviklet for å bekjempe mørke flekker og rynker, noe som resulterer i en jevnere hudtone og en synlig reduksjon av aldringstegn.

Vichy Liftactiv Collagen Specialist SPF25 - 50 ml:

  • En dagkrem med SPF25 som ikke bare bekjemper aldringstegn, men også beskytter huden mot solens skadelige stråler.

Vichy Liftactiv B3 Anti Dark Spot Day Cream - 50 ml:

  • Denne dagkremen er spesielt utviklet for å redusere mørke flekker og forbedre hudens generelle glød.

Hvert av disse produktene er nøye utviklet for å sikre maksimal effektivitet og tilbyr en unik løsning for ulike hudpleieutfordringer.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.