Vichy Liftactiv

9 Produkt(er)

Vichy Liftactiv - hemmeligheten bak ungdommelig hud

Alderen medfører naturlige endringer i huden, som tap av elastisitet og redusert kollagenproduksjon, noe som kan føre til rynker, fine linjer og et generelt mindre fast utseende. Selv om det ikke er mulig å skru tiden tilbake, tilbyr Vichy Liftactiv Specialist-serien en løsning for å motstå aldringstegnene.

Serien omfatter ansiktskremer, serum og øyekremer som virker daglig for å tilføre fuktighet og redusere tegn på aldring.

Hva er Vichy Liftactiv?

Vichy Liftactiv er en avansert hudpleieserie utviklet for å møte behovene til mennesker som ønsker å motvirke tegn på aldring.

Vichy Liftactiv reduserer ikke bare synlige tegn på aldring som fine linjer, rynker og tap av fasthet, Liftactiv bidrar også til å forbedre hudens utstråling.

Kjerneproduktene i denne serien inneholder unike og aktive ingredienser, blant annet rhamnose, et naturlig sukker som er kjent for sin evne til å stimulere hudens foryngelsesprosess. Rhamnose virker sammen med andre nøkkelingredienser som hyaluronsyre, som er kjent for sin evne til å binde fuktighet og forbedre hudens fasthet og elastisitet.Vichy Liftactiv nøkkelprodukter

Vichy Liftactiv-serien omfatter flere nøkkelprodukter som er utviklet for å dekke spesifikke behov innen anti-aldringspleie. Blant de mest fremtredende produktene er:

Vichy Liftactiv Supreme

Dette er en dagkrem som er ideell for deg som ønsker umiddelbar utjevning og langsiktige fordeler. Kremen bekjemper daglige tegn på aldring og gir en synlig forbedring av hudens fasthet og utstråling. Påfør kremen på rengjort hud hver morgen. Bruk milde, oppadgående strøk fra halsen mot ansiktet for å fremme blodsirkulasjonen og forbedre opptaket av kremen. For ekstra beskyttelse mot miljøfaktorer, kombiner med solfaktor etter påføring av kremen.

Vichy Liftactiv Serum 10

Et kraftig serum som motvirker fine linjer og rynker, samtidig som det gir huden fasthet og glød. Den lette konsistensen sikrer rask absorpsjon og dyp virkning. Påfør serumet etter rensing av huden, men før dag- eller nattkremen, morgen og kveld. Påfør noen dråper serum i ansiktet og på halsen, og dupp det forsiktig inn i huden med fingertuppene. Dette bidrar til å stimulere hudens egen reparasjonsprosess og øker effektiviteten av de aktive ingrediensene.

Vichy Liftactiv Night Supreme

En nattkrem som virker intensivt mens du sover for å redusere tegn på aldring. Den bidrar til å gjenopprette hudens ungdommelige utseende ved å forbedre hudens fasthet og redusere fine linjer. Påfør nattkremen på rengjort hud rett før leggetid. Bruk en mengde på størrelse med en hasselnøtt, og masser den inn i huden med sirkulære bevegelser for å fremme blodsirkulasjonen og støtte hudens regenereringsprosess. Fokuser på områder der tegn på aldring er mest fremtredende, som pannen, kinnene og halsområdet.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.