Vichy Dermablend

Vichy Dermablend er makeup er spesielt utviklet makeup til problemhud. Med Dermablend er du sikret en kvalitets makeup som har en fantastisk dekkeevne og lang holdbarhet. Produktene er testet på sensitiv hud og uten unødvendige tilsetningsstoffer.
Les mer om Vichy Dermablend her.

3 Produkt(er)

Hva er Vichy Dermablend?

Vichy Dermablend makeup er utviklet med fokus på en hud som enten er syk eller har andre kosmetiske problemer. Alle produktene er utviklet under dermatologisk kontroll og egnet til selv den mest sensitive hud. Produktene fra Dermablend Vichy har en fantastisk dekkeevne og en lang holdbarhet. Mange av Dermablends foundations kan faktisk holde helt opp til 16 timer, uten at den smelter eller forsvinner fra din hud.

Tross Dermablends gode holdbarhet og dekkeevne, kan du være sikker på at din hud får oksygen og at makeupen ikke tetter dine porer. Alle produktene har lette konsistenser og er laget på ingredienser som ikke får deg til å føle at du har en "maske" på.

Hvem skal bruke Vichy Dermablend?

Alle kan bruke Vichy Dermablend. Produktene er spesielt egnet til deg som har noen problemstillinger i forhold til din hud. Har du akne, vitiligo, rosacea, morsmerker, arr, blodsprengninger eller lignende er du i målgruppen for å bruke Dermablend fra Vichy. Hvis du har en meget sensitiv hud og har problemer med å kunne tåle andre makeup merker, er Dermablend og verd å gi et forsøk. Alle produktene er testet og godkjent til en sensitiv og overfølsom hud.

Du kan også anvende Dermablend hvis du ønsker en full dekkende makeup som blir på huden hele dagen. Produktene har en riktig god holdbarhet, så du er sikret en pen og feilfri makeup hele dagen uten å touche up.

Hvilke produkter skal jeg bruke fra Vichy Dermablend?

Vichy Dermablend har flere forskjellige produkter. Det er blant annet foundation, concealer, color corrector og fikserende pudder.
Produktene er egnet til alle, men f.eks. foundations er delt opp i farger så du kan finne den fargen som passer akkurat til din hud.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.