Vichy Deodorant Roll-on

9 Produkt(er)

Vichy Deo Roll On - et populært valg til alle kjønn og hudtyper

Deodorantene fra Vichy gir en skånsom og effektiv beskyttelse mot svettelukt. En Vichy deo har en langvarig effekt, som samtidig passer til alle hudtyper - også sensitiv hud. Vichy Antiperspiranter gir effektiv beskyttelse i opp til 48-72 timer. Vichy deodoranten uten aluminiumssalter gir beskyttelse i opp til 24 timer. 

Vichy deo med og uten parfyme

Alle Vichys deodoranter er produsert under dermatologisk kontrollerte omstendigheter og inneholder ikke alkohol og parabener. Vichy Antiperspirant 48h Deo Roll-On - Uparfymert inneholder heller ikke parfyme og er derfor det beste valget for sensitiv og følsom hud. De andre deodorantene er mildt parfymert med hypoallergene dufter. 

Vichy Deodoranter uten aluminium

Det har vært en del debatt rundt aluminium i deodoranter. Det advares ikke offisielt mot bruk av aluminium i deodoranter, og man venter på en redegjørelse fra EU før det lages en offisiell uttalelse. Blant annet mangler man kunnskap om aluminium faktisk blir tatt opp av huden gjennom deodoranter, makeup og hudpleie. Vichy har deodoranter både med og uten aluminium. Hvis du vil ha en Vichy deodorant uten aluminium, kan du for eksempel velge Vichy Deo Roll-On Dry Touch - 50 ml. Vær bare bevisst om at deodoranter uten aluminium har en noe kortere virkningstid enn deodoranter med aluminium. 

Deodorant spesielt utviklet til menn

Vichy har utviklet en spesiell "homme deo" med ekstra lang svettehemmende effekt, som holder svettelukten borte i opp til 72 timer. Denne antiperspirant deodoranten har de samme gode egenskapene som alle de andre deodorantene i serien, den er ikke klissete, og lager ikke merker på tøyet, men beskytter deg altså mot svettelukt i hele 72 timer. 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.