Tweezerman

26 Produkt(er)

Tweezerman - prisvinnende beauty-tools til kvinner og menn

I over 35 år har brandet Tweezerman designet innovative og praktiske skjønnhetsredskaper av den absolutt høyeste kvalitet, fordi de vet at kun de høyeste standarder er gode nok når det gjelder dine bryn, negler, vipper og andre features. Du kjenner nok deres flotte pinsetter, og det er ikke for ingenting at de anbefales av bryneksperter, stylister, modeller og kjendiser fra hele verden. Pinsettene er nemlig designet med en perfekt skråning som er vinklet 25 grader, samt håndslipne flater - liksom resten av deres sortiment, er de fremstilt i langtidsholdbar rustfritt stål. Deres design gjør det mulig å oppnå mer presise resultater enn noensinne før, når du plukker og former dine bryn. Det finnes en farge til enhver smak samt en variant tilpasset ethvert behov, så du kan være sikker på å finne den pinsetten som passer til deg.

Stort utvalg av skjønnhetsredskaper til ethvert behov

Tweezermans store sortiment sørger for å dekke alle dine behov når det gjelder styling, grooming og pleie av dine skjønnhetstrekk:

• Til dine øyenbryn finner du utover den velkjente Tweezerman Slant Pincet også Ultra Precision Point Slant pinsetten, Mini Slant pinsettene i reisestørrelse og 10x Lighted Mirror - et praktisk speil med innebygget LED-lys, som er din beste venn når du skal plukke øyenbryn.

• I pedi- og manikyr kategorien finner du profesjonelle neglefiler samt diverse negleklippere og sakser både til tå- og fingernegler, så du alltid kan holde hender og føtter velpleide.

• I 'diverse' avdelingen finner du øyenvippetangen Classic Lash Curler, No-Slip Skincare Tool Blackhead Remover og den innovative Smooth Finish Facial Hair Remover, som lett og sikkert fjerner uønskede hår fra ansiktet helt uten skraper, voks eller kjemi.

• Fra deres sortiment til menn finner du den spesielle Point Tip Ingrown Hair Pincet, som fjerner inngrodde hår i skjegg og bryn, et sett som inneholder saks og kam til skjegget, samt negleklipperen Precision Grip Fingernail Clipper, designet spesielt til ham som bryr seg om kvalitet og effektivitet.


Kjøp Tweezerman Beauty Tools billig hos Med24.no og få rask levering og gratis frakt.


til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.