Trontveit

19 Produkt(er)

Effektiv og naturlig hårpleie fra Trontveit - spesielt utviklet til deg i Norden

Trontveit er et dansk firma som ble stiftet i 2010 i et samarbeid mellom frisører, kosmetologer og andre eksperter. De ønsket å utvikle innovative produkter som kunne brukes av profesjonelle frisører og privatpersoner, som ønsket det beste produktet på markedet. Trontveit eksporterer i dag til 9 europeiske land - særlig til Skandinavia - men arbeider på å utvide salget til land over hele verden.

Firmaet går enormt høyt opp i kvalitet og benytter seg av de nyeste utviklingsteknologier samt innovative formularer, når de skaper deres fantastiske hårpleieprodukter. I dag har firmaet et bredt sortiment med et stort utvalg av produkter som er tilpasset et hvert behov. Produktene anvendes av grønne og miljøbevisste frisører - derfor er en stor del av sortimentet godkjent til 'Grøn Salon'.

Vårt sortiment består av de to serier ATTITUDE Styling og Pure ATTITUDE, som forhandles her hos Med24.

Attitude Styling - milde, men effektive stylingprodukter til alle hårtyper

Attitude Styling er en serie med rene og miljøvennlige produkter som hjelper deg med å sette håret akkurat som du ønsker. Hvert produkt er super virksomt og har en langvarig effekt- og holdbarhet, som holder frisyren på plass hele dagen. I sortimentet finner du blant annet krøllekremer, uunnværlige tørrshampoer, noen av de beste hårvokser på markedet, samt produkter som er spesielt utviklet til deg med blondt/lyst hår.

Pure Attitude - miljøvennlige og naturlige produkter til alle

Pure Attitude er en serie med hårpleieprodukter, herunder shampoo, balsam og hårmasker, som er utviklet med miljøet og klimaet i tankene. Alle produktene er basert primært på ingredienser hentet direkte fra naturen, og de inneholder ingen uønskede kjemiske stoffer som allergene parfymer, parabener eller SLS/SLES.

I sortimentet finner du blant annet produkter til ødelagt, tørt, trist og farget hår, hvor det enkelte produktet er tilpasset dine behov for å hjelpe deg med å oppnå et skjønt og sunt hår. Produktene kommer i reisestørrelser samt i store varianter som er bedre for miljøet, da du får mer produkt pakket i mindre emballasje.

Hvorfor velge et produkt fra Trontveit?

Trontveit utvikler deres produkter med både forbrukeren og miljøet i tankene. Firmaet har stort fokus på kundetilfredshet, og gjør en stor innsats for at du får det beste og mest effektive produkt som mulig. Dessuten er hårpleieproduktene produsert sånn at de setter minst mulig avtrykk på klimaet som mulig, så vi kan passe godt på naturen vår alle sammen.

Produktfordeler:

  • Alle produkter er Cruelty Free
  • En stor del av produktene er Vegan
  • Uten allergene parfymer
  • En stor del er parabenfri
  • Dansk produserte
  • Pakket i bærekraftig emballasje av resirkulerbar plast

Se vårt store utvalg av nordiske hårpleieprodukter fra Trontveit her hos Med24.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.