Tromborg Treatment

12 Produkt(er)

Tromborg Treatment – velvære skapt med hjertet

Det eneste nødvendige for en effektiv hudpleierutine er produkter som virker. Det forstår Tromborg, og derfor har de skapt denne serien av kremer, serumer og ansiktsmasker. Fellesnevneren for utvalget i Tromborg Treatment, er dyp viten innenfor bioteknologi og bruk av planteekstrakter, hvilket resulterer i velvære av høyeste kvalitet.

I løpet av livet blir huden påvirket av mange forskjellige biologiske og miljømessige faktorer, og derfor endrer behovet for hudpleie seg også. Det kan være behovet for en dagkrem med solbeskyttelse, en ekstra fuktgivende ansiktsmaske til de kalde perioder, eller et serum til redusering av rynker og fine linjer. Derfor er Treatment-serien fra Tromborg utviklet med hjertet for å skape en problemløser til huden og dine aktuelle behov. Alle produktene lages med nøye utvalgte, veldokumenterte aktive stoffer på Tromborgs laboratorium i Danmark, og er klinisk testet for å sikre de beste resultater.

Tromborg Treatment består blant annet av Tromborg Anti-Aging Wrinkle Cream, Tromborg Pure Control Cream, Tromborg Detox Facial Mask og Tromborg Anti Cellulite Treatment Serum - du har alle muligheter for å velge det rette produkt til deg.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.