Tromborg Professional Makeup

41 Produkt(er)

Tromborg Professional Makeup - SIENCE BEHIND BEAUTY

Med denne kolleksjonen av makeup setter Tromborg strek under filosofien “less is more”. Selv om valgmulighetene blant foundation, øyenskygge og mascara er mange, er det enkelt å finne den som passer best til deg. Tromborg Professional Makeup er skapt ut fra en profesjonell makeup-artists idé om hvordan man kan fremheve det man liker best. Derfor kan alle produktene kombineres på kryss og tvers for å oppnå det beste resultatet for akkurat deg.

Tromborg Professional Makeup har som nevnt et bredt utvalg, men verdt å fremheve er særlig Tromborg Mineral Foundation, Tromborg Mineral Pressed Powder, Tromborg Baked Mineral Eye Shadow og Tromborg Baked Mineral. Disse produktene er alle basert på de mest naturlige og reneste mineraler, som forarbeides på den mest skånsomme måte, så den absolutt beste kvalitet oppnås. Mineral-makeupen gir et helt lett, naturlig og ensartet uttrykk, og føles samtidig silkemyk på huden.

Utover mineral-makeup består Tromborg Professional Makeup-serien av kremede multi-produkter, balanserte øyenskyggepaletter og økologiske leppestifter. DI utvalget finner du også de bløteste makeupbørster og –pensler, som gjør det lett som en lek å oppnå et feilfritt resultat av profesjonell kvalitet!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.