Tromborg Beauty Of North

3 Produkt(er)

Tromborg Beauty of North - luksuriøs hudpleie ut over det vanlige!

Denne serien fra Tromborg er både eksklusiv, luksuriøs og nytenkende. Tromborg Beauty of North er utviklet av biokjemiker Tim Schyberg og hans kompetente team av utviklere, som igjennom mange års forskning har samlet detaljert og avansert viten om hudpleie. Utover å være basert på hightech biokjemi, tar Beauty of North ville planteekstrakter og bioaktive ingredienser til nye høyder for å gi huden det beste av det beste.

En av hjørnestenene i Beauty of North er bruken av Wild Type planter. Dette er ville typer av enten innfødte planter eller planter, som har eksistert i deres habitat i århundrer. Wild Type planter er særlig gode til å tilpasse seg, da de konstant er nødt til å følge naturens gang. I Tromborg Beauty of North har Wild Type planter stor betydning, da kombinasjonen av natur og biokjemi går opp i en høyere enhet.

Tromborg Beauty of North er en enestående serie av tre næringsrike produkter, som alle er fremstilt med ypperste oppmerksomhet på hver eneste detalje. Serien består av Tromborg Anti-aging Molecular Messenger Cream, som leverer anti-age på høyeste nivå, Tromborg Enrichment Leave On Mask, som inneholder hudforfinende ingredienser og Tromborg Mattifying Pore Control Cream, som ved hjelp av 26 forskjellige planteekstrakter glatter ut og matterer huden.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.