Tommee Tippee Sangenic

7 Produkt(er)

Hva er Sangenic, og hva tilbyr merket?

Sangenic er et av merkene som Tommee Tippee tilbyr, og Tommee Tippee er helt konkret virksomheten som står bak de største merker innenfor produkter til babyer i England. Det er samtidig også et av de største merker i hele verden. Sangenic fremstilles av Tommee Tippee, som har mer enn 50 års erfaring med pleieprodukter til barn. I dag selger Tommee Tippee flere forskjellige merker som tilbyr produkter til babyer, heriblant Sangenic.

Når man har små barn, er det utrolig mye å passe på. Hverdagen består av travle dager, og det er ikke mye tid til avslapping. Du føler kanskje at du ikke får nok ut av dagene etter å ha vært på arbeid hele dagen, og deretter skal hente barn i barnehagen og på skolen. Det handler derfor om å finne ut av hvor man som foreldre kan spare tid – og dette er nettopp hvor Sangenic TEC kan være behjelpelig. For få penger kan du skape en hverdag med mye mer fritid, og det behøver slett ikke være vanskelig. Installasjonen av den beste bleiespann fra Sangenic er meget enkel, og du vil raskt oppleve hvordan bleieskift effektiviseres, lukten fjernes og samtidig skaper mer avslappingstid for deg.

Det skal ikke være noen hemmelighet at det finnes mer interessante ting å ta seg til enn å skifte bleier. Men Sangenic har heldigvis klart å gjøre det mer behagelig for deg. Ved bruk av deres fantastiske bleiespann unngår du luktene som ofte oppstår ved bleieskift. Bleiespannene er utviklet med systemet, Twist & Seal-System. Systemet gjør at bleiene snurres inn i en plastfolie med en lett parfymert duft. Alle bleiene pakkes hver for seg, og dette sikrer dermed en bleiespann som er luktfri. Bleiespannen fra Sangenic kan med bleiepose refillen innsatt ta omtrent 28 – 40 bleier - naturligvis avhengig av størrelsen på bleiene. Systemet er skapt sånn at du kun behøver å bruke en hånd, og dermed kan du holde babyen med den andre. Dette skaper en trygghet for deg, da du kan holde fast i din baby under hele tiden. Formålet med bleiespannen er å effektivisere bleieskiftingen og gi deg mer tid med babyen din, og det må vi konkludere med at Sangenic har klart.

Sangenic har skapt stor suksess med deres bleiespann og bleieposer, og faktisk vunnet opp til flere internasjonale priser med deres effektive og flotte bleiespann.

Hva gjør jeg når jeg blir fri for Sangenic bleieposer?

Utover formålet og egenskapene hos denne effektive bleiespannen, er det også mulig å kjøpe billige bleieposer også kalt refills, sånn at du bare kan skifte ut foliepakken i bleiespannen. Sangenic har vært effektive siden de utviklet den første bleieposen. I dag har posene oppnådd en vesentlig forbedring og samtidig fått tilføyd en behagelig duft av sitron. Refill til bleiebøtten passer til alle Sangenic TEC bleiespann, men ikke Simplee Sangenic bleiebøtte. De har også blitt behandlet med et anti-bakterielt middel, som ikke bare setter en stopper for lukten, men også bakterieveksten.

Hos Med24.no er vi forhandler av Sangenic, og tilbyr et bredt sortiment av de beste bleiebøtter, men også billige refillposer til bleiespann. Du kan alltid finne gode tilbud og priser på vår hjemmeside. Utover dette er det naturligvis alltid mulig å oppnå gratis frakt og dag-til-dag levering.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.