Tommee Tippee

Bleieposer og annet babytilbehør


Oppdag Tommee Tippee: Over 50 år med innovativt babyutstyr som gjør foreldrerollen enklere. Fra den revolusjonerende Twist&Click bleiespannet til anti-kolikk tåteflasker. Klikk her for å lese mer.

31 Produkt(er)

Bak Tommee Tippee

Rundt bilde Tommee Tippee bleieveske + bleier

Velkommen til Tommee Tippees babyunivers med innovative kvalitetsprodukter for hele familien.

Tommee Tippee ble grunnlagt for over 50 år siden med et mål om å gjøre livet enklere for nybakte foreldre. Helt tilbake i 1940-tallets California fikk tre gründerbrødre ideen om å designe en kopp til babyer som ikke kunne velte. De bestemte seg for å gi den nye koppen en bunn med vekt og kalte den opp etter sin elskede hund, Tommee. En britisk forretningsmann ble så begeistret for koppen at han investerte i ideen deres, og i 1969 begynte historien om Tommee Tippee offisielt.

Siden den spede begynnelsen har Tommee Tippee utviklet seg til å bli et globalt anerkjent varemerke som står for innovasjon, sikkerhet og komfort når det gjelder babyprodukter. Sortimentet strekker seg langt utover den opprinnelige koppen, og omfatter nå alt fra bleieskuffer og -poser til ammeutstyr. Hvert produkt er designet med tanke på både barnets og foreldrenes behov, noe som gjør dem til en uunnværlig del av moderne foreldres hverdag.

Tommee Tippees mission: "I årenes løp har vi lært at sannheten er at alles liv og behov er forskjellige, og det er helt ok. Vår misjon er å bygge et nytt fellesskap for foreldre der mødre, pappaer og omsorgspersoner kan føle seg trygge uten å bli dømt. Med de rette verktøyene, støtten og den nøytrale veiledningen, uansett hvor og når du trenger det."Tommee Tippee-kategorier

Tommee Tippee er nok mest kjent for den innovative Twist&Click-bleiespannet, som omslutter hver bleie i en antibakteriell bleiepose. Spedbarn må skiftes ofte i løpet av dagen, noe som betyr mange turer til søppeldunken i løpet av dagen for å unngå at stinkende bleier tar over hele hjemmet. Med Twist&Click-systemet er det bare å vri, så er du klar – en enkel og hygienisk løsning som gjør livet med babyen litt enklere.

Det er også verdt å nevne Tommee Tippee-posene som brukes i Twist&Click-bleiespannet. Disse posene er laget av miljøvennlig sukkerrør og er ikke bare resirkulerbare, men dreper også opptil 99 % av bakteriene. Denne kombinasjonen av miljøbevissthet og effektivitet gjør Tommee Tippees løsninger både ansvarlige og praktiske for moderne familier.

I tillegg til de revolusjonerende bleiespannene og -posene tilbyr Tommee Tippee også et bredt utvalg av andre babypleieprodukter. Fra antikolikk-tåteflasker og lekkasjefrie tåteflasker til spiseskjeer og ulike elektriske produkter. Tommee Tippee har alt en moderne familie kan trenge for å gjøre hverdagen med en liten nyfødt litt enklere og mye mer komfortabel.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.