Cocoon Organic Laundry flekkfjerner, blokk 60 g

1
Se alle produkter fra Cocoon Eco Living
Varenummer: 37633

Flekkfjerner-blokken fra Cocoon er et 100 % vegansk naturprodukt

Flekkfjerner-blokken er laget av 100 % naturlige veganske oljer og mineraler, og er 100 % naturlig nedbrytelig. Flekkfjerner-blokken fra Cocoon Company er et 100 % vegansk naturprodukt, som både er ekstremt effektiv men samtidig utrolig skånsom mot klærne dine og mot miljøet, og et naturlig alternativ til vanlige kjemikaliebaserte flekkfjernere.

Flekkfjerneren inneholder kun saponifisert kokosolje, rapsolje, vegetabilsk sojaolje, litseaolje og det naturlige mineralet boraks.

Litseaoljen gir flekkfjerneren en fantastisk herlig duft av fersk sitrongress. Litseaoljen er både naturlig antiseptisk og antibakteriell, helt uten å være skadelig for verken mennesker eller miljø. Mineralet boraks er naturlig insektavvisende og desinfiserende, og er utrolig effektivt til å fjerne lukt, smuss og flekker på tekstilvarer. Ettersom flekkfjerneren kun inneholder 100 % naturlige og miljøvennlige ingredienser, kan du være helt sikker på at du kjøper et naturprodukt som både er skånsom mot klærne dine og mot naturen.


Bruksanvisning:
Gjør flekken og enden på flekkfjerneren fuktig. Gni deretter den våte flekkfjerneren direkte på flekken, inntil såpeskummet er nådd gjennom tekstilen, og det er dannet såpeskum på begge sider av tekstilen. Vent ca. 10 minutter. Vask deretter tekstilen som normalt.
Ved veldig vanskelige eller eldre flekker kan det være nødvendig å bruke flekkfjerneren mer enn en gang og eventuelt prøve å skrubbe for hånd.
La eventuelt flekken ligge i bløt med flekkfjernerens skum i lengre tid.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.