TENA

TENA har mer enn 50 års erfaring og er verdens ledende leverandør av produkter for inkontinens. Hos Med24.no finner du det store utvalget av effektive og diskrete produkter fra TENA på nett.

Hva er TENA? | TENA Lady | TENA Pants | TENA Men | TENA Slip | Guide til TENA | TENA online

58 Produkt(er)

Hva er TENA?

TENA har jobbet utrettelig de siste 5 tiårene for å utvikle og designe produkter som begrenser virkningen av inkontinens på deres kunders liv. Du finner derfor fantastiske serier som TENA Lady, TENA Men og TENA Pants, som i et diskret design inneholder superabsorberende produkter tilpasset moderne menn og kvinner.

Omsorg for brukerne

Merket er også svært bevisst på skammen og tabuene knyttet til inkontinens – til tross for at livene til over 400 000 nordmenn er preget av inkontinens i større eller mindre grad. Derfor jobber TENA parallelt med å avlive myter og bryte ned tabuer knyttet til inkontinens.

Fordelene ved TENA er bl.a.

 • Innovativt og diskret design
 • Perfekt passform for anatomien til begge kjønn
 • Flere produkter med Fresh Odor Control og Dry Fast Core
 • Lekkasjefrie og kvalitetsorienterte produkter

Inkontinens – Få friheten tilbake med TENA

1 av 4 kvinner og 1 av 5 menn vil oppleve en eller annen form for inkontinens på et tidspunkt i livet. Til tross for utbredelsen av lidelsen er det fortsatt mange misforståelser, tabuer og mye skam knyttet til inkontinens. Med TENAs mange inkontinensprodukter kan du få tilbake bevegelsesfrihet og trygghet i hverdagen.

Hva er inkontinens?

Inkontinens kan være både urininkontinens og avføringsinkontinens. Inkontinens betyr at du ikke kan holde tilbake urin eller avføring, så det kommer for tidlig ut av kontroll. Det er mange forskjellige årsaker til inkontinens og disse er også forskjellige mellom kjønnene.

Hos menn er årsaken ofte sykdommer eller tilstander i prostata, som kan bli forstørret og trykke på urinrøret. Kvinners inkontinens skyldes ofte nedsunket livmor eller løs bekkenbunn som følge av for eksempel graviditet og fødsel. Dette kan bl.a. resultere i stressinkontinens.


Hva kan man gjøre ved inkontinens?

Man kan gjøre mye selv, men det anbefales alltid å oppsøke lege ved problemer med inkontinens. Kontinensforeningen anbefaler at du:

 • Prøver å gå ned i vekt hvis du er overvektig
 • Reduserer tobakksforbruket ditt hvis du røyker
 • Drikker maks 1,5 liter væske per dag
 • Gå på do før du forlater hjemmet ditt
 • Trener med knipeøvelser
 • Går på toalettet ca. hver 3. time
 • Oppsøk lege hvis ovenstående ikke er tilstrekkelig

TENA Lady

Som kvinne kan du være vant til å bruke truseinnlegg og bind under mensen. Har du problemer med inkontinens er imidlertid ikke disse vanlige bindene og truseinnleggene nok, da de er laget for mer tyktflytende væske og ikke har samme sugeevne som TENA Lady. I tillegg er TENAs mange produkter laget for å forebygge luktplager, og heldigvis kan du enkelt få prøver av TENA på nett her hos Med24.no.

Populære produkter fra TENA Lady

Hvis du ikke trenger et spesifikt bind eller TENA-bleier for inkontinens, har TENA Lady mange fine produkter som egner seg til regelmessige dråper. I motsetning til vanlige truseinnlegg, har TENA truseinnlegg, Lady Discreet Mini, med et superdiskret design og langt bedre absorberingsevne til tross for at de bare er 4 mm tykke.

Trenger du samme sugeevne, men høyere sikkerhet, kan du kjøpe Lights by TENA, som er ekstra lange og lekkasjefrie. Disse innleggene er kun 3,5 mm tykke og er designet for å være diskrete og passe perfekt i et par truser.

Er du derimot ute etter et inkontinensinnlegg med høy sugekapasitet, er TENA Lady Maxi Night perfekt for deg. Innlegget følger kroppens naturlige form og passer for deg som lekker urin om natten. Bindet er designet med Fresh Odor Control og Dry Fast Core for bekvemmelighet og sikkerhet.


TENA Pants

Synes du eller en av dine kjære det er vanskelig å bruke vanlige innlegg og bind ved inkontinens? Da kan TENA Pants være til hjelp. Utvalget av myke engangsunderbukser har en behagelig passform og trippel beskyttelse mot lekkasje, lukt og fuktighet. TENA-bleier er for både menn og kvinner, og ved å kjøpe TENA på nett får du levert TENA Pants i diskret innpakning rett på døren.

Du finner TENAs bleier for voksne i flere ulike versjoner: TENA Pants Plus, Super og Maxi er samme modell med ulik grad av sugeevne. Hvis et diskret utseende er viktig, kan du prøve Discreet-modellene, som også finnes i flere størrelser.

Spesielt for kvinner finner du TENA Lady Pants Discreet i størrelsene medium og large. Denne absorberende og myke trusebleien i bomull er perfekt for kvinner med inkontinensproblemer som ønsker høy sikkerhet.

Hvem kan bruke TENA Pants?

TENA Pants er spesielt egnet for demente, revmatologiske, urolige mennesker og personer som synes det er vanskelig å håndtere både bleier og fikseringstruse, samt våte senger.


TENA Men

TENA Men er en serie av høykvalitets bind og bleier for menn som opplever ufrivillig vannlating. Produktene er designet etter menns kropper, så innlegget er diskret og behagelig å ha på seg. TENA Men foretrekkes på grunn av den unike luktkontrollen, dermatologiske tester og sikker passform. Opplever du skam i forbindelse med kjøp av TENA Men, kan du enkelt og diskret kjøpe TENA på nett, hvor dine produkter fra TENA Men leveres rett på inngangsdøren din i diskret innpakning.

Populære produkter fra TENA Men

Blant de mest populære produktene fra denne linjen er TENA Men Extra Light Level 0. Dette ekstra tynne innlegget i svart, er designet for menn som opplever fra små drypp til veldig lett vannlating. Innlegget er tilpasset den mannlige anatomien og passer perfekt til herreunderbukser.

Hvis du trenger et høyere nivå av beskyttelse mot lekkasje og ufrivillig vannlating, kan du også prøve TENA Men Maxi Level 4. Dette produktet fungerer som absorberende undertøy, og gir maksimal sikkerhet egnet for moderat til alvorlig samt blandet eller trang/urge-inkontinens.

Denne varianten har Premium Fit, som betyr en fleksibel passform som holder produktet på plass under en aktiv hverdag. Du finner TENA Men Maxi Level 4 i størrelse medium og large.

Absorberingsevne hos TENA Men

Absorberingsevnen til TENA Men er delt inn i flere nivåer. Hos Med24.no finner du TENA Men i nivå 0 til nivå 4. Trenger du ekstra beskyttelse kan du undersøke alternativer som TENA Pants, TENA Slip eller kontakte legen din.


TENA Slip

TENA SLIP-serien er utformet som en tradisjonell tapebleie. Bruk voksenbleiene til personer med moderat til alvorlig urin- og avføringsinkontinens, avhengig av om du bruker Plus-, Super- eller Maxi-versjonen. TENA Slip er også egnet for personer hvis psykiske eller fysiske funksjonshemming gjør bruken av TENA Pants uegnet. Du finner de trygge, selvfikserende bleiene fra TENA på nett i størrelser x-small til large.


Andre populære produkter fra TENA

I tillegg til de mange innleggene, bindene og bleiene fra TENA, finner du ulike produkter fra TENA på nett for personlig pleie og hygiene. Finn ut mer om noen av de mest populære TENA-produktene her!

TENA Barrierekrem er en svanemerket krem ​​for forebyggende bruk på intime områder som viser tegn på rødhet og irritasjon. Med milde ingredienser, vannavstøtende egenskaper og beskyttende overflater er kremen perfekt mot hudirritasjon.

TENA Wet Wash Glove er en myk og fuktet vaskehanske for daglig vask av kroppen. Denne smarte vaskehansken er et ideelt alternativ til såpe og vann for sengeliggende personer. Varm eventuelt opp hansken i noen sekunder i mikrobølgeovnen for økt komfort.

TENA Vaskekrem er et multifunksjonelt 3-i-1 produkt som både renser, gjenoppbygger og beskytter sensitiv og sprukken hud. Vaskekremen fra TENA er mild og kjemikaliefri, så den kan brukes til hyppig rengjøring og inkontinenspleie.


Guide til TENA

Med vår guide til TENA kan du enkelt få en oversikt over hvilke produkter som passer dine behov når du handler TENA på nett hos Med24.no – Du er selvfølgelig også alltid velkommen til å kontakte våre eksperter, som alltid står klare til å gi deg de beste rådene .

Smådrypp:

 • TENA Lady Mini Magic
 • TENA Lady Ultra Mini
 • TENA Men Extra light Level 0

Lett-middels inkontinens:

 • Light by TENA
 • TENA Lady Normal
 • TENA Men Level 1

Middels inkontinens:

 • TENA Men level 2
 • TENA Lady Ekstra Plus
 • TENA Pants Discreet

Middels-alvorlig inkontinens:

 • TENA Lady Maxi Night
 • TENA Bed Underpad
 • TENA Men Level 4 Maxi

Alvorlig inkontinens:

 • TENA Pants Super
 • TENA Pants Maxi
 • TENA Slip Maxi

Etter fødsel:

 • TENA Lady Super
 • TENA Lady Maxi Night
 • TENA Lady Pants Discreet

TENA online på Med24.no

Med det store utvalget av produkter fra TENA hos Med24.no kan du enkelt og diskret finne de riktige produktene som passer dine behov. Fordelen med å kjøpe TENA på nett hos Med24.no er at du får rask levering, og produktene dine kommer alltid i diskret innpakning.

I tillegg til å kjøpe TENA på nett, kan du også finne flere forskjellige bekkenbunnstrener hos Med24.no som kan hjelpe deg med lekkasje og inkontinens - Finn vårt store utvalg av bekkenbunnstrener på nett her:


pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.