Tangle Teezer

21 Produkt(er)

Tangle Teezer - den innovative hårbørste-giganten for skånsom hårpleie

Tangle Teezer er et engelsk selskap som har gjort seg kjent for sine unike hårbørster som kan brukes på fint og krøllete hår uten å rive eller skade håret. Selskapet ble grunnlagt i 2007 av den engelske frisøren Shaun P, og har siden da vokst seg til å bli et anerkjent og verdsatt merke innen hårpleiebransjen.

Tangle Teezer har et bredt utvalg av børster for både profesjonell bruk og hjemmebruk, og har skapt et navn for seg selv takket være deres patenterte design. Selskapet har utviklet en unik teknologi kalt "two-tiered teeth system", som gir børstene evnen til å gli lett gjennom håret og løse opp floker og tangler uten å skade håret. Denne teknologien har gjort Tangle Teezer's børster til et populært valg blant både frisører og hårpleieentusiaster verden over.

Tangle Teezer har også et bredt utvalg av børster for hjemmebruk, som er tilgjengelig i mange forskjellige farger og stiler. Dette gjør det enkelt for du å finne en børste som passer din personlige stil og hårtype.

Tangle Teezer har vokst seg til å bli et anerkjent merke innen hårpleiebransjen, og selskapet fortsetter å utvikle innovative produkter for å hjelpe du med å ta vare på og style håret sitt på en skånsom og effektiv måte.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.