TAN-LUXE

Tan-Luxe Tailor made tanning
9 Produkt(er)

TAN-LUXE - skreddersydde tanningprodukter til ethvert behov

TAN-LUXE er et skotsk merke som ble stiftet av Marc Elrick, som på daværende tidspunkt arbeidet som frisør, men i dag er CEO for hele virksomheten. Ideen med å stifte TAN-LUXE var å skape fantastisk effektive selvbruner-produkter, som kunne tilpasses den enkeltes hudfarge og type - hvis man kan med makeup, hvorfor så ikke med selvbruner?

TAN-LUXE har hatt stor suksess med å kombinere tanning-produkter med nærende hudpleie, så du kan få en vakker hud både inni og utenpå samt den gløden du ønsker. I dag har merket et stort sortiment av eksklusive selvbruner produkter i alle former, så du kan finne det som passer best til deg.

Naturlig farge så du aldri skal plages med selvbruner-uhell igjen

Hvis du har prøvd flere selvbrunere gjennom tiden, vet du også at syntetiske selvbrunere kan ha en meget karakteristisk og ikke-så-god lukt, som blir hengende på huden og dine klær. Dessuten har du nok opplevd at din selvbruner lager flekker, danner streker eller smitter av på tekstiler - irriterende! Med TAN-LUXE er dette dog ikke et problem!

TAN-LUXEs produktsortimentet er nemlig utviklet med naturlige fargeaktiver, som hverken lukter eller ligger ujevnt på huden. Dessuten tetter fargen ikke poreene, og virker ikke uttørkende - på den måten holdes huden sunn og fin alltid. Alle produktene sikrer at du får en jevn og flott tan, med en naturlig glød og en farge som passer presis til din egen hudtone.

Innovative formularer og skånsomme ingredienser

TAN-LUXE går ikke på kompromiss med god kvalitet, og merket ligger et stort arbeide i å skape produkter som de kan stå 100% inne for - både i forhold til innhold samt i forhold til effektivitet. Utover å tilføre kroppen kulør, pleier produktene også huden i dybden - blant annet ved hjelp av nærende planteoljer, naturlige ekstrakter, innovative komplekser og nyttige vitaminer. Til å formulere produktene er det kun anvendt ingredienser som er gode mot huden.

Derfor inneholder produktene ikke:

  • Syntetiske fargestoffer
  • Ftalater
  • Parabener
  • Mineraloljer
  • Sulfater
  • Methylisothiazolinone

Dessuten er hele serien non-komedogen og Cruelty Free - altså ikke testet på dyr. TAN-LUXE arbeider for full trykk på å skape flere produkter helt uten animalske ingredienser, men inntil videre kan du som er veganer bruke følgende produkter: The Butter, Sleep Oil, Glyco-Water, Wonder Oil og Instant Hero.

Utforsk det store TAN-LUXE sortiment - til deg som ønsker en lekker, jevn og feilfri tan med en naturlig glød!

I sortimentet finner du både TAN-LUXEs bestselgere: The Face - en fantastisk ansiktsselvbruner, The Body - den tilsvarende varianten til kroppen og Super Glow - et eksklusivt serum med multifunksjonelle egenskaper.

Dessuten finner du tanning produkter med anti-age egenskaper, samt kremer, transparent tanning-vann, mousser og serumer. Likegyldig hva du foretrekker, er det et produkt til deg!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.