Tiger Balsam (hvit) 19g

1
(1) Skriv eller les anmeldelser
Se alle produkter fra Tiger Balsam
Varenummer: 3836

Tiger Balsam - lindrer ømme muskler og ledd

Tiger Balsam lindrer ømhet i muskler, rygg, skuldre og spenninger i nakken. Tiger Balsam er basert på gamle kinesiske oppskrifter som bygger på naturlige helbredende oljer.

Tiger Balsam virker behagelig lindrende og anbefales av mange fysioterapeuter og massører. I mange år har idrettsutøvere over hele verden brukt Tiger Balsam til massasje i forbindelse med oppvarming, som avslappning etter trening og til ømme muskler. Mange mennesker med stillesittende jobber lider av muskelspenninger, folk med tungt fysisk arbeid løfter feil, og får dermed ømhet i rygg, skuldre og nakke, og det er her Tigerproduktene er effektive.

Varedeklarasjon:
Kamfer, mentol, kajaputolje, peppermynteolje, kryddernellikolje, kassiskanelolje.

Dosering:
Tiger Balsam har en direkte effekt på huden. Når du påfører Tiger Balsam i et tynt lag, vil du først oppleve at den virker godt kjølende for så å gi varme. Masser Tiger Balsam på det ømme området 2-3 ganger daglig og dekk evt. til med en bandasje eller lignende for å gi ekstra varme.

Tiger Balsam Hvit:
Effektiv balsam ved ømhet i muskler og ledd samt anspent muskulatur. Den varmende effekten gir velvære samtidig som musklene blir myke og smidige. Raskt absorberende.

Tiger Balsam Rød:
Ekstra sterk formel som fungerer effektivt og raskt ved akutt ømhet i muskler og ledd samt anspente muskler. Akkurat som Tiger Balsam Hvit absorberes balsamen raskt inn i huden og den varmende effekten hjelper musklene til å bli myke og smidige.

Ingredienser:

Petrolatum, Synthetic Wax, Bladolje fra Mentha Arvensis (åkermynte), Melaleuca Lecadendron Cajaputi Oil, Camphor, Menthol, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Limonene, Eugenol, Linalool, Isoeugenol

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

(1) Skriv eller les anmeldelser
Se alle produkter fra Tiger Balsam
Varenummer: 3836

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.