LinusPro Whey100 Chocolate - 400 g.

1
1
1
Se alle produkter fra LinusPro Nutrition
Varenummer: 57648

LinusPro Whey100 - deilig proteinpulver med sjokoladesmak

Pure Whey100 er et proteinpulver som passer for deg som ønsker et proteintilskudd til kostholdet ditt. Proteinpulveret blandes med vann eller melk og inntas kort tid etter styrketrening og annen muskelbrytende trening for optimal effekt. Dette proteinpulveret består av 73 % myseproteinkonsentrat. Myseprotein utvinnes fra melk og passerer gjennom skånsomme filtreringsprosesser som konsentrerer proteininnholdet i produktet og sikrer høyeste renhet.

Dette proteinpulveret har sjokoladesmak, men fås også med vanilje- eller jordbærsmak.

Funksjoner:

  • Proteinpulver med sjokolade
  • Ta etter styrketrening og annen muskelødeleggende trening
  • Består av 76 % myseproteinkonsentrat.

Bruk:

Løs opp 5 ss. pulver i 250 ml vann eller melk i en kopp med lokk og rist i 15-20 sekunder.


Innhold:
400 g.

Næringsinnhold per 100 g:

Energi

1562 kJ / 369 kcal

Fett

3,2 g

- herav mettede fettsyrer

2,2 g

Karbohydrater

10 g

- herav sukkerarter

9 g

Kostfibre

3,1 g

Protein

71,8 g

Salt

1,04 g

Ingredienser:

89 % valleproteinkoncentrat (fra mælk), fedtfattigt kakaopulver (10%), Aromaer, konsistensmiddel (cellulosegummi), Søtstoff (sukralose), emulgator (lecithiner (fra solsikke))

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra LinusPro Nutrition
Varenummer: 57648

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.