Anti-stråling covers

8 Produkt(er)

Stråling og barn
Eksperter over hele verden advarer mot bruk av mobile enheter som smarttelefoner, nettbrett og babyalarmer. Barn er spesielt sårbare for den intense strålingen. Forskning viser at små barn absorberer 60 % mer stråling enn voksne og kan bli hemmet i utviklingen av både celler og immunforsvar.
RadiCoversanti-strålingsprodukter har dokumentert effekt og reduserer strålingen med 55 % - 99,9 %.

Nettbrettet er en farlig venn
Hvor ofte bruker barnet ditt et nettbrett? RadiCover nettbrettdeksler reduserer skadelig stråling fra det populære leketøyet med opptil 55 %, mens surfertepper reduserer opptil 90 %. Hodetelefoner har også blitt allemannseie, og selv om de er ekstremt praktiske, avgir de også stråling direkte i hodehøyde. Med RadiCovers unike Air Tube Headset kan du redusere strålingen fra hodetelefoner med opptil 99,9 %.

Stråling fra fødselen av
Helt fra fødselen av utsettes små barn for stråling. Babycaller er et uunnværlig hjelpemiddel i alle småbarnshjem og har en plass på første rad i barnevogner og barnesenger. Men babyalarmer, i likhet med mobiltelefoner, avgir stråling som kan påvirke babyers celler og immunsystem. Med RadiCovers babyalarmpose kan du redusere strålingen med 97 %. Posen har en praktisk lukkemekanisme og er laget av et mykt og smussavvisende materiale som enkelt kan vaskes for hånd.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.