Scandinavian Baby Products

13 Produkt(er)

Scandinavian Baby Products er et 100 % danskeid, GOTS-sertifisert merke

Scandinavian Baby Products er et danskeid selskap som ble stiftet i 2013. Det var her Christian Bendtsen og Lasse Rolighed Olesen startet Scandinavian Baby Products, som i dag eies av parets selskap The Friendship Group ApS. Scandinavian Baby Products produserer, importerer og distribuerer et bredt spekter av selveide merkevarer og produkter til mange steder i og utenfor Skandinavia. Scandinavian Baby Products er et GOTS-sertifisert selskap som leverer bærekraftige kvalitetsprodukter til babyer og barn. SBPs egne produkter er produsert på en miljøvennlig måte, og oppfyller også alle miljø- og sikkerhetsstandarder.

SBP Aktivitetsdyr, stablesett og legeringer

Her på Med24.no finner du flere av Scandinavian Baby Products sine fantastiske produkter, som barnet ditt garantert vil få timevis med moro og lek ut av. Verdt å fremheve er SBP Elephant Stacking Tower, som er et klassisk stabletårn med fem fargerike ringer og en vippebase som utfordrer barnets konsentrasjon. Tårnet ser også ut som en glad elefant når alle deler er plassert på det.

I tillegg har vi fire forskjellige varianter av SBP Activity Animals, som er formet som henholdsvis en skilpadde, kanin, dinosaur og et pinnsvin. Dyrene er supermorsomme for barnet ditt å leke med, og de ulike detaljene kan også stimulere barnets sanser.


Kjøp Scandinavian Baby Products enkelt og sikkert hos Med24.no. Vi har rask levering, så du og barnet ditt får raskt tak i de fantastiske produktene!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.