Satisfyer


Gjør sexlivet ditt enda mer spennende! Enten du er alene eller sammen med en partner, kan en Satisfyer ta orgasmene dine til nye høyder. Les mer om Satisfyer her!

83 Produkt(er)

Satisfyer – Seksuell velvære for alle

Satisfyer lager sexleketøy for både menn, kvinner og par, og er for alle og enhver som vil gjøre noe ekstra for sexlivet sitt. Satisfyer har et veldig bredt sortiment, så det er garantert et passende produkt som dekker dine behov. Hos Satisfyer tror de at en kreativ seksualitet gjenspeiler din personlighet. Derfor etterstreber Satisfyer å lage sexleketøy som er tilpasset alle ønsker og behov.

Satisfyer følger utviklingen

Satisfyer sørger alltid for å lytte til kundene sine, og derfor videreutvikler de sexleketøyene sine basert på ønsker og behov. Med en vibrator fra Satisfyer kan du være sikker på at du får den beste kvaliteten, med materialer som er så hudvennlige som mulig, og til en pris som er overkommelig for alle, fordi de mener at seksuell velvære aldri skal være et spørsmål om pris.De 4 mest populære Satisfyer-leketøyene for kvinner

Satisfyers sexleketøy, og spesielt vibratorer, er populære over hele verden – og det er fullt forståelig. Nedenfor kan du se hvilke 4 produkter som er mest populære blant Satisfyer for kvinner.

Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitorisstimulator

Denne klitorisvibratoren er ren nytelse for klitoris. Satisfyer Pro 2 Next Generation er utstyrt med deres Airpulse-teknologi, som sender milde trykkbølger mot klitoris og sørger for de villeste orgasmene. Satisfyer Pro 2 Next Generation har en veldig kraftig og ekstremt stillegående motor.

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator gir en dobbel stimulering av både G-punktet og klitoris, så orgasmene dine tar deg helt til himmels. Vibratoren er veldig fleksibel og bøybar, så den er enkel å bruke i forskjellige posisjoner. La deg skjemme bort av de spennende trykkbølgene med Satisfyer Pro G-spot Rabbit Vibrator.

Satisfyer Bekkenbunnskuler

Med bekkenbunnskuler fra Satisfyer kan du trene deg til bedre orgasmer. Du styrker bekkenbunnen, så både din og partnerens orgasmer vil føles mer intense. Musklene dine blir styrket, og gir deg sterkere sammentrekninger, slik at du får en økt følelse av stramhet, noe som kommer både deg og partneren din til gode.

Satisfyer Double Joy parvibrator

Double Joy er en stimulerende leke som du kan bruke under samleie for å ta sexen til nye høyder. Satisfyer Double Joy sitt mindre skaft føres inn i skjeden, og gjennom sine pulserende vibrasjoner vil det virke stimulerende på både klitoris og penis under samleie. Hvis du har både penis og Satisfyer Double Joy inni deg samtidig, vil det oppstå ekstra stramhet, noe som vil gi en felles opplevelse av ekstatiske orgasmer.Satisfyer Men

Satisfyer er ikke bare for kvinner; det finnes også mange forskjellige typer Satisfyer for menn. F.eks. kan du få Satisfyer Men Vibration Masturbator som brukes til onani, som fort kan bli din nye beste venn. Denne Satisfyer for menn vil skjemme deg bort med dype vibrasjoner slik at du bare kan lene deg tilbake og nyte nytelsen.

De tilbyr også Satisfyer Vibrating Penis Ring for lengre utholdenhet. Penisringen sikrer en hardere ereksjon og at du varer lenger, slik at du virkelig kan skjemme bort partneren din hele natten. Den vibrerende penisringen stimulerer både deg og partneren din under samleie.Alltid rask og diskret levering

Hos Med24 er vi veldig opptatt av diskresjon. Derfor har vi diskret levering så du som kunde kan føle at den lille hemmeligheten din blir ivaretatt, og vi tilstreber alltid en så rask levering som mulig. Du kan få gratis levering over 499 kr, og melder du deg inn i vår kundeklubb lagrer vi kvitteringer og garantibevis for deg – enklere kan det ikke bli!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.