Salvequick Fotpleie

Les mer om Salvequick fotpleie her!

9 Produkt(er)

Pleie for føttene dine

Det er viktig å ta godt vare på føttene og gi dem ekstra pleie, da bærer deg gjennom hele livet. Føttene utsettes for mye press hver dag og er innelukket i sko og sokker hele dagen. Det er derfor viktig med god fotpleie.

Salvequick har spesialisert seg på fotpleie, hvor de bl.a. har utviklet en multifunksjonell fotkrem. Kremen har bevist effekt på tørre føtter, hælsprekker og hard hud. I tillegg til fotkremen har Salvequick også laget en fotmaske som bidrar til å redusere hard hud og fjerne døde hudceller på føttene.

Hos Med24.no har vi flere av Salvequicks fotpleieprodukter. Vårt utvalg består av bl.a av: Salvequick Gnagsårplaster, Salvequick Exfoliating Socks og deres Foot Rescue fotkrem.

Salvequick Gnagsårplaster

De fleste av oss opplever blemmer og gnagsår på føttene. Derfor er det også viktig å ha noen gode gnagsårplaster når dette skjer. Gnagsår oppstår oftest når du bruker nye sko eller bruker sandaler og høye hæler uten sokker. Risikoen for gnagsår øker når føttene er varme og hovne, f.eks. når du trener, går eller når det er varmt. Hvis du har utviklet en blemme, er det viktig å redusere trykk og friksjon rundt blemmen. En gnagsårplaster bidrar til å beskytte blemmen, samtidig som den avlaster trykket i området rundt gnagsåret.

Salvequick har gnagsårplaster for både hæler og tær. I tillegg til deres populære og originale gnagsårplaster, har de også utviklet en ekstra beskyttende Blister Rescue blemmeplaster. Det nye blemmeplasteret er laget med en sårpute som fester seg mindre til gnagsåret, noe som gjør det lettere å fjerne plasteret uten å skade blemmen. Hos Med24.no har vi mange av gnagsårplastrene fra Salvequick. Vårt utvalg består av bl.a av:

  • Salvequick Gnagsårplaster Hel – 6 stk.
  • Salvequick Gnagsårplaster Tå – 6 stk.
  • Salvequick Blister Rescue Extreme Hel – 4 stk.
  • Salvequick Blister Rescue Mix – 6 stk.

Behandling av blemmer og gnagsår

Hvis du har hatt en blemme, lager kroppen ofte en blemmepute med væske i. Puten bidrar til å beskytte det utsatte området rundt blemmen og hjelper blemmen til å gro raskere. Derfor må du unngå å punktere og ødelegge blemmen, da dette øker risikoen for infeksjon og samtidig forsinker tilhelingsprosessen.

Hvordan skal jeg behandle en blemme?

  1. Rengjør blemmen med vann eller sårrens.
  2. Sørg for at huden rundt blemmen er tørr og ren for skitt og krem.
  3. Påfør et gnagsårplaster som dekker hele blemmen.
  4. La gnagsårplasteret være på til det faller av. Plasteret kan sitte på i flere dager, men det varierer fra person til person.
  5. Gjenta prosessen når gnagsårplasteret har falt av til blemmen er grodd.

Kjøp de smarte gnagsårlastrene fra Salvequick enkelt og trygt hos Med24.no. Vi har rask levering, slik at de praktiske produktene kan nå deg raskt.


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.