Rosebud

Smiths Rosebud

Smith's Rosebud Salve - et mirakel på boks

Rosebud Perfume Company ble stiftet av overlegen George F. Smith i 1895. Han utviklet formelen på en fantastisk pleiende salve som kunne brukes på mange forskjellige måter. Salven ble døpt Smith's Rosebud Salve, og har siden da vokst i popularitet i takt med at Rosebuds sortiment også har vokst. Salvene og leppepomadene anvendes over hele verden, har vunnet flere priser og er også et favorittprodukt blant mange makeup-artister, skuespillere og andre kjendiser. Rosebud har over 100 års erfaring innenfor fremstilling av salver, og produktenes formler har derfor blitt optimert og perfeksjonert gjennom tiden - på denne måten kan du være sikker på at du får et rent kvalitetsprodukt når du shopper Rosebud.

Pleiende leppepomader og multifunksjonelle salver

Produktenes formler er basert på nærende ingredienser som planteoljer- og smør samt bivoks, som alle er spesielt velegnet til å pleie tørr, sprukken og sårbar hud. Salvene kan både brukes som leppepomade, på neglebåndene, på tørre flekker eller til å sette dine øyenbryn - mulighetene er uendelige! I sortimentet finner du følgende varianter:

Smith's Rosebud Salve: klassisk salve med lett rød farge og berusende duft av Roser. Forebygger uttørket hud og gir dine lepper diskret farge og gloss. Fås også i en hygienisk tube.

Smith's Rosebud Minted Rose: en lindrende salve basert på pleiende ingredienser og kjølende peppermynteolje. Gir leppene lett rød farge, bløter opp tørr hud samt virker beroligende på stive ledd og ømme muskler.

Smith's Rosebud Strawberry: en leppepomade basert på beskyttende bivoks tilsatt forfriskende søt jordbærduft og en fin rosa farge. Holder leppene velpleide og kysseklare. Fås også på tube.

Smith's Rosebud Menthol and Eucalyptus Balm: pleiende salve beriket med kamfer og mentol som kjøler og beroliger huden. Velegnet på tørr, varm og lettere irritert hud. Kan også brukes aromaterapeutisk når du er forkjølet.

En leppepomade eller salve fra Rosebud er et musthave, og på små bokser eller tuber er de også veldig lette å ha med seg i vesken når du trenger ekstra pleie.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.