Puori x Green Kitchen Stories

3 Produkt(er)

Ny serie av vegansk sertifiserte kosttilskudd i resirkulerbar emballasje

Puori x Green Kitchen Stories er en serie av kosttilskudd utviklet til å understøtte en plantebasert såvel som en normal kost. Produktene er basert på naturlige ingredienser med høy opptakelighet og med fokus på kvalitet, renhet og effektivitet. De kommer i resirkulerbar emballasje, er sertifisert veganske og alltid 3. parts testet og sertifisert for renhet og kvalitet.
De nye produkter inkluderer en multivitamin & mineral, som bl.a. inneholder B-vitaminer, K2-vitamin og plantebasert D3-vitamin. Et økologisk planteprotein beriket med naturlig kalsium fra havalger og en spennende vitamin B12- Berry Booster i pulverform.

Om Puori:

Danske Puori utvikler høykvalitets kosttilskudd grunnlagt i vitenskapelig bevis med fokus på en holistisk tilgang til sunnhet og produkter basert på naturlige og effektive ingredienser. Misjonen er å løfte industrien mot mer transparens og renere produkter. Alltid 3. parts testet for renhet og kvalitet.

Om Green Kitchen Stories:

David Frenkiel (SE) og Luise Vindahl (DK) er paret bak den prisvinnende vegetariske matblogg og app Green Kitchen Stories. De har i de siste 10 år gått foran med å vise veien mot grønnere spisevaner. De har følgere fra hele verden og er forfatterne bak fem best-selgende vegetariske kokebøker, som har blitt utgitt i mer enn 15 forskjellige land.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.