Pudderdåserne

36 Produkt(er)

Pudderdåsernes egen hudpleieserie - musthaves til en vakker hud utenpå og inni

Kanskje har du hørt om Pudderdåserne før, og hvis ikke så kommer du til det nå!

Pudderdåserne.dk er en dansk skjønnhetsblogg, hvor de to kvinnene Katja og Helene prøver og anmelder diverse beauty produkter - både hudpleie, make up og annet. Dessuten gir de deg masse gode råd til hva du skal prøve og kjøpe selv, og med deres kritiske anmeldelser får du deres ærlige mening om produktene, så du får innblikk i hva som virkelig virker. Fordi de to skjønne damene gjennom tiden har prøvd så mye, har de rimelig god erfaring med hva pleieprodukter bør gjøre for deg og din hud, samt hva de burde inneholde - og ikke inneholde!

Av den grunn besluttet de seg for å utvikle deres egen lille produktserie med fokus på effektivitet - her finner du alt du trenger til din hudpleierutine.

Milde, men effektive formularer som virkelig gjør en forskjell

Alle Pudderdåsernes produkter er basert på aktive ingredienser, som har dokumenterte egenskaper for din hud. Du finner blant annet aktive komplekser, plantebaserte ekstrakter, naturlige oljer og mye annet. Formularene er nøye sammensatt med henblikk på effektivitet og resultater, og inneholder kun det som er nødvendig for virkning og konsistens. Derfor er de hverken tilsatt parfyme, eteriske oljer eller parabener, sånn at de fleste hudtyper kan få glede av produktene.

Alt i én - alt du trenger i et enkelt produkt

I Pudderdåsernes serie finner du flere produkter med navnet Alt i én, som alle er formulert til å ha multifunksjonelle egenskaper. Ved å fremstille et produkt som kan brukes til flere formål, samt av hele familien, behøver du derfor ikke kjøpe allverdens produkter til hvert lille behov - i stedet får du verdi for pengene!

Prøv for eksempel deres:

  • Alt i én Krem - en fantastisk krem til hele kroppen
  • Alt i én Salve - en helende salve til både lepper, negler og tørr hud
  • Alt i ét Kosttilskudd - tabletter til huden, hår og negler
  • Alt i én Fotkrem - holder føttene sunne, velpleide og luktfri
  • Alt i én Beskyttelse - en effektiv dagkrem til alle dine behov

Og mye mer!

Grunnstenene i deres hudpleieserie er dog deres høyt effektive peelings, som klargjør huden til den etterfølgende pleie. Prøv den sterke AHA-Peeling, eller den litt mer skånsomme T-zone Peeling, og etterfølg med en av deres virksomme serumer, oljer eller annet godt.

I serien finner du også renseprodukter, solbeskyttelse og skjønne kremer. Det er noe til ethvert behov, og enhver smak!

Utforsk Pudderdåsernes anmelderoste og effektive hudpleieserie her hos Med24.no - dansk kvalitet til overkommelige priser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.