Protefix

Protefix tilbyr løsninger for deg som har problemer med å få proteser til å sitte komfortabelt på plass hele dagen, eller som lider av sårt og irritert tannkjøtt i overgangsfasen til proteser. Les mer om Protefix her!

6 Produkt(er)

Hjelp med å holde protesen på plass

Protefix-produktene omfatter en rekke ulike produkter som kan avhjelpe de problemene som kan oppstå i forbindelse med en tannprotese. For eksempel hvis du lider av tynt spytt eller minimal spyttsekresjon, eller hvis du opplever mindre problemer med vedheft i hverdagen. Det finnes produkter for deg som er vant til å bruke tannproteser, men som ikke får dem til å sitte som de skal selv etter mange justeringer, men produktene er også rettet mot deg som nylig har fått proteser.

Et selskap med erfaring

MaxiPharma, som står bak Protefix-serien, har i 40 år arbeidet for å forbedre livskvaliteten for alle sine kunder gjennom sine ulike produkter. Alle deres midler har en naturlig bakgrunn og er av høyeste kvalitet, og deres kvalitetsstyring er godkjent av den danske Lægemiddelstyrelsen for håndtering av homøopatiske legemidler.

Overgangen til proteser

I den første tiden etter at man har fått proteser, er det mange som opplever sårt tannkjøtt og annet ubehag når de bruker proteser. For å lette denne vanskelige overgangsperioden tilbyr Protefix proteseputer som ganske enkelt bløtlegges i vann og deretter plasseres på den rene protesen. Putene er tilgjengelige for både over- og undermunn og er spesialtilpasset i form. Putene kan til og med klippes til slik at de passer perfekt til protesen din.

Protefix fikseringspulver

Protefix Fixative Powder har i mange år vært en favoritt hos mange, og er klassikeren blant Protefix-limene. Det er til stor hjelp for personer som opplever mindre problemer med adhesjonen, for eksempel ved tynt spytt, og det er veldig enkelt å bruke. Pulveret drysses på den rene og lett fuktige protesen og vil umiddelbart begynne å utvikle sin adhesive effekt etter at protesen er satt inn.

Retention cream

Som en mer moderne løsning tilbyr Protefix også ulike retensjonskremer som effektivt binder protesen til tannkjøttet. Kremene har samme enkle påføring som Protefix Fixative Powder, ettersom de påføres direkte på den fuktige protesen. Retensjonskremen er ideell ved vanskelige kjeve- og klebeforhold, for eksempel ved svært stor spyttproduksjon. Retensjonskremen holder i mange timer og påvirker ikke smaken av maten, slik at du kan nyte måltidene som vanlig.

Retensjonskremen finnes også i disse forskjellige smakene som gir en god smak i munnen:

  • Med aloe vera-smak
  • Med myntesmak
  • Med nøytral smak

Vedlikehold av protesen

Det er viktig å holde protesene rene og fri for plakk og bakterier, og Protefix har gjort det enkelt å holde protesene rene med sine Protefix Aktiv Rensetabletter. De anbefales å brukes for å oppnå og opprettholde god hygiene og unngå ubehagelige bakterier.

Kjøp Protefix hos Med24.no

Hos Med24.no kan du finne ulike Protefix-produkter som hjelper deg med å få en bedre opplevelse med proteser. Enten du sliter med problemer med vedheft, skal venne deg til den nye protesen eller bare trenger vedlikehold, kan du finne løsninger her til gode priser.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.