Poo-Pourri

Les mer om Poo-Pourri og deres innovative toalettsprayer her!

3 Produkt(er)

Historien bak Poo-Pourri

Historien om Poo-Pourri kan spores tilbake til år 2006. Her opplevde grunnleggeren Suzy Batiz på et middagsselskap at det eneste toalettet i hjemmet plutselig var omgitt av en uønsket lukt. I denne situasjonen opplevde Suzy Batiz et svært vanlig problem som de fleste sliter med fra tid til annen. Alle går på toalettet, men det kommer også til å lukte. Batiz ønsket å finne en god og holdbar løsning på akkurat dette problemet. Etter 9 måneder med leting, testing og mye toalettbesøk hadde hun endelig funnet løsningen! En innovativ Poo-Pourri spray som kan fange opp baderomslukter under vannoverflaten.

Unngår du toalettbesøk?

Mange synes det kan være direkte flaut å måtte gå på toalettet, spesielt hvis du er offentlig eller blant andre mennesker. Dette fører til at noen holder igjen til de er hjemme igjen i sikkerheten av sitt eget bad. Det kan imidlertid være ekstremt ubehagelig å holde seg, og samtidig er det også usunt for kroppen å ikke gå på toalettet når du trenger det. I verste fall kan det føre til kronisk forstoppelse som må fjernes kirurgisk.

Før det kommer så langt, er kroppen allerede påvirket to timer senere hvis du holder avføringen inne. Sphincter-musklene i tarmen settes på overtid, noe som kan gi magesmerter og kramper. Etter seks timer vil du kanskje ikke lenger føle at tarmen er full, dette er fordi tarmen blir vant til å ha for liten plass. I stedet prøver tarmen å absorbere avføringen selv. Etter 12 timer vil du kunne kjenne forstoppelsen din hvis du ikke allerede har gjort det. Magen blir hard og oppblåst, og du kan risikere at avføringen kommer ufrivillig før du kommer til toalettet.

Du kan enkelt unngå hele dette scenariet med den innovative Poo Pourri toalettsprayen. Den smarte Poo-Pourri sprayen kan tas med i vesken, slik at du kan gå på toalettet uten å bekymre deg for uønsket lukt uansett hvor du er! Poo Pourri toalettspray er laget av naturlige, eteriske oljer, som sprer en herlig duft i rommet, samtidig som det hindrer uønsket lukt i å komme til overflaten og spre seg.

Poo Pourri spray

Toalettsprayen fra Poo Pourri er fri for tilsatt alkohol, parabener, syntetiske dufter og er 100 % vegansk. Sprayen brukes før du setter deg på toalettet, slik at lukten kapsles inn under vannet i stedet for å stige til overflaten, hvorfra den kan spre seg ut i rommet. Følg disse enkle trinnene for å unngå uønsket lukt:


  1. Spray direkte ned i toilettet.
  2. Sitt på toalettet og gjør det du skal.
  3. Skyll godt i toalettet når du er ferdig.
  4. Nyt den herlige duften fra toalettsprayen.

Hos Med24.no har vi et bredt utvalg av de velduftende Poo-Pourri Before You Go toalettsprayene. Sortimentet består av blant annet Poo-Pourri toalettspray original sitrus og Poo-Pourri Royal Flush. Poo-Pourri kommer i et utvalg forskjellige dufter, slik at du kan finne akkurat den du liker best!


Hos Med24.no kan du kjøpe Poo-Pourri toalettspray og unngå uønsket lukt i forbindelse med toalettbesøk. Kjøp i dag med rask levering og fri frakt fra 499 kr.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.