Philips OneBlade

OneBlade er en ny teknologi innenfor barbering og trimming som gjør det mulig at du kan trimme, style og barbere alle typer av stubber og skjegglengder med ett og samme barberhode. Nå slipper du å bruke forskjellige verktøy og gå igjennom flere trinn for å pleie ditt skjegg. OneBlade klarer det hele.

9 Produkt(er)

Derfor har OneBlade blitt så populær til mannen som bryr seg om detaljer og effektivitet:

  • Elektrisk barberblad som også kan trimme ditt skjegg
  • Barber deg raskt, sikkert og enkelt
  • Hudvennlig - barber deg uten snittsår og irritert hud
  • Trim i forskjellige lengder (f.eks. 1,2,3 eller 5 mm)
  • Brukstid fra 45 min.
  • Kan anvendes med eller uten barberskum
  • Rengjøres enkelt under vann

Barber og trim deg med ett og samme verktøy

OneBlade er et funksjonelt multiverktøy som både kan anvendes til skånsom barbering, trimming og lage skarpe skjegglinjer. OneBlade følger ansiktets konturer og du kan barbere i alle retninger uten risiko for å skjære deg eller få irritert hud.

Skap alle stilarter med ett enkelt verktøy

OneBlade barberer ikke så tett som et barberblad, så du får ikke den samme glatte følelsen. Derimot er den mer skånsom mot huden og er utrolig effektiv på alle skjegglengder. Du kan trimme, style og barbere deg med OneBlade! Bruk bladet til barbering. Bruk kantene på barberhodet til å forme skjegget og skape flott barberte, skarpe linjer, og med en av de medfølgende trimmekammer, kan du trimme ditt skjegg i forskjellige lengder f.eks. 1, 3 eller 5 mm.

Utskiftbart barberblad

For å få et optimalt resultat hver gang anbefales det at du skifter barberbladet i din OneBlade hver 4. måned. Barberbladene passer til alle Philips OneBlade modellene og de er meget lette å skifte – bare klikk det gamle av håndtaket og klikk et nytt på. Bladet rengjøres enkelt under springen for en mer hygienisk barbering.

Perfekt på reisen

OneBlade er mindre enn en tradisjonell barbermaskin eller skjeggtrimmer, hvilket gjør den perfekt å ha med på reisen. Batteritiden på 45 minutter holder til flere barberinger og touch-ups under ferien.

OneBlade Body kit

Body kit passer til alle OneBlade-modeller. Bladene er med montert med Dual Protect-system, som reduserer friksjon mot huden, samt har avrundende kanter som beskytter din hud mot rifter.

Denne pakken inneholder et skjær til din kropp med en hudkappe som beskytter følsomme områder og enkelt kan klikkes på. Utover det får du en kroppkam (3 mm), som sikrer en lett trimming i alle retninger. Du skal skifte hvert skjær hver 4. måned for å oppnå optimale resultater.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.